Actualitate

HOROSCOP 5 august 2020. Vești proaste pentru Gemeni, Berbec și Săgetător.

Horoscop 5 august 2020. Ce au pregătit astrele pentru cele 12 semne zodiacale? Nativii au nevoie de curaj pentru a depăși unele momente dificile. Ce probleme întâmpină nativii Gemeni, Berbec, Săgetător?

HOROSCOP 5 august 2020. Vești proaste pentru Gemeni, Berbec și Săgetător. HOROSCOP 5 august 2020. Vești proaste pentru Gemeni, Berbec și Săgetător.

 

 


Berbec

Ești într-un moment de impas și ceri ajutorul cuiva drag, pentru a te ajuta cu un sfat. O persoană cu autoritate, o persoană emblematică sau chiar una istorică te poate ajuta. Urmărește modul în care alții au procedat înaintea ta și s-ar putea să găsești răspunsuri la probleme ce păreau de nerezolvat. Cu toate că sunt fleacuri, psihicul tău le ridică la rang de drame personale. Lasă-l pe cel de lângă tine să te ajute, să te asculte. Spune-i ce ai pe suflet și lasă-l să te ajute să rezolvi problema.

Taur

Nu trebuie să-ți pierzi timpul lângă persoane care nu-ți oferă suficient interes. Dacă stai doar lângă oameni care știu să te aprecieze, te vor ridica în cele mai grele momente. Te simți bine în grupul din care faci parte, pentru că ai în jurul tău oameni care te simpatizează și prezența lor îți face bine. Simți că faci parte dintr-o familie și te încarci cu multă energie pozitivă. Îți face plăcere să numeri câți oameni se adună în preajma ta, să socializezi și să simți ca faci parte dintr-un colectiv.


Horoscop 5 august 2020. Gemenii au nevoie de curaj și voință

Nu aștepta ca lucrurile să vină de la sine. Trebuie să ai suficientă voință încât să preiei frâiele și să obții ceea ce vrei. A sper să se întâmple minuni din senin nu te va ajuta la nimic. Nu aștepta să te ajute cei din jurul tău, chiar dacă ți-au promis că o vor face. Te confrunți cu un amalgam de sentimente, o combinație de dragoste, entuziasm, pasiune și speranța că ceva minunat are să se întâmple. Dacă acest sentiment se datorează unei persoane, atunci fă primul pas fără să eziți.

Rac

S-ar putea ca unele evenimente recente să scoată la iveală laturi neștiute ale personalității tale. Afli că ești mult mai puternic decât credeai. Chiar dacă uneori te simți copleșit de situație, trebuie să te relaxezi. Toate se vor așeza la locul lor mai repede decât ai crede. Ai încredere în tine! Investește resursele pe care le-ai economisit pentru că acum e vremea să iasă la iveală tot ce ai acumulat.


Horoscop 5 august 2020. Leii au parte de surprize plăcute pe plan amoros

Dacă ideile pe care te-ai bazat nu au dat roade, nu te lăsa doborât de acest blocaj. Există foarte multe soluții și trebuie să fii pregătit de acele soluții care vor veni din mers, pentru că se pot dovedi ca fiind mai bune decât cele inițiale. Roadele bune sunt mai aproape decât ai crede. Deși ai tendința să crezi că totul a eșuat, vei vedea că ești pe calea cea bună. Dacă ești într-o relație, vei avea surpriza să constați că partenerul tău nu se poate dezlipi de tine. Drăgălășenia îți va face ziua mai bună și te va face să te simți apreciat.

Fecioară

Dacă vei continua să pui familia pe primul loc, vei avea de pierdut. Problemele de acasă te vor afecta pe plan social și ești nevoit să iei măsuri. Trebuie să pui în echilibru cele două lumi și să explici oamenilor din jurul tău că îți sunt dragi în mod egal. Oamenii care te iubesc vor să fii fericit. Trebuie să gândești mai realist și mai detașat. Chiar dacă inima te ține legat de lucruri care te inspiră și îți oferă confort emoțional, mintea transmite cu totul altceva.


Balanță

Vestea pe care ți-o oferă un amic te imobilizează și te face să te gândești serios la o activitate nouă, care să-ți consume energia. Nu doar că-ți place ceea ce faci, dar te pune foarte bine în evidență. Rareori ai ocazia să te faci remarcat, deci trebuie să profiți de aceste momente. Este important să păstrezi echilibrul în viața ta, dar nu te consuma prea tare dacă simți că nu ești capabil de echilibru acum. Nu te forța dacă te simți copleșit.

Horoscop 5 august 2020. Scorpionii au probleme financiare

Dacă regreți o achiziție recentă, nu fii surprins. Pe zi ce trece realizezi că toate acele gadget-uri inutile pe care le ții pe rafturi nu fac altceva decât să-ți transmită că trebuie să fii mai cumpătat cu banii. Dacă vrei să scapi de ele, le poți oferi cadou cuiva care chiar are nevoie. E momentul perfect pentru o nouă inițiativă, nu aștepta să-ți spună alții acest lucru și fă-o direct. Nu vei regreta!


Săgetător

Planurile tale sunt stricate de o veste proastă, dar e important să nu renunți. Vei depăși acest impas. Poate această schimbare bruscă, la care nu te-ai așteptat se va dovedi a fi mai bună decât varianta pe care mergeai inițial. Te vei simți copleșit de o senzație de disconfort, dar e important să ai mult curaj. Poate unii oameni vor face anumite comentarii care vor înrăutății situația, însă trebuie să îi confrunți.

Horoscop 5 august 2020. Nativii Capricorn au parte de o zi proastă

Unii oameni te calcă pe nervi, dar ar fi mai bine să nu le răspunzi. Poți purta o mască falsă, să pară că totul este perfect, chiar dacă te deranjează atitudinea lor. Poți folosi ironia și sarcasmul drept arme împotriva lor și nu-i mai lăsa să te rănească! Te simți solicitat la serviciu și simți nevoia unei pauze. Încearcă să nu te încarci cu mai mult decât poți duce. Încearcă să te eliberezi de stresul zilei printr-o plimbare de seară în parc!

Vărsător

Ai să vezi că dacă faci un pas în spate, situația în care te afli, nu îți va mai părea atât de gravă. Cu cât ești mai liniștit și mai obiectiv. Vei vedea lucrurile într-o lumină mai bună. Discută problema, pune întrebări, informează-te cât mai mult și cere sfaturile celor din jur. Mulți oameni au trecut prin situații similare și te-ar putea ajuta cu sfaturi bune. Ai grijă ca aceste probleme să nu te afecteze la muncă. Ca să te poți concentra la sarcinile de lucru, trebuie să lași deoparte problemele personale. Fii echilibrat!

Pești

Simți nevoia să fii singur. O idee bună ar fi să-ți iei o zi liberă de la muncă, să te detașezi de agitația de la birou. Ocupă-te de lucruri pe care le-ai tot amânat și vei fi surprins de cum te vei simți odată ce le duci la bun sfârșit. Dacă nu ești implicat deja într-o relație, s-ar putea să-ți găsești acea persoană specială. Aceasta îți va da lumea peste cap, dar în sensul bun al cuvântului.

Citește și:

HOROSCOP 4 august 2020. Schimbări mari pentru Taur și Balanță. Ce probleme îi macină pe nativii din Capricorn?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter