Actualitate

HOROSCOP 4 august 2020. Schimbări mari pentru Taur și Balanță. Ce probleme îi macină pe nativii din Capricorn?

Horoscop 4 august 2020. Ce rezervă astrele pentru cele 12 semne zodiacale? Schimbări mari pentru Taur și Balanță. Ce probleme îi macină pe nativii Capricorn?

HOROSCOP 4 august 2020.  Schimbări mari pentru Taur și Balanță. Ce probleme îi macină pe nativii din Capricorn? HOROSCOP 4 august 2020. Schimbări mari pentru Taur și Balanță. Ce probleme îi macină pe nativii din Capricorn?

 

 


Berbec – oricât ai încerca nu poți să exprimi ceea ce simți. Ții în tine, ceea ce creează o stare de tensiune ce ți se reflectă pe chip. Numai persoana iubită simte că se petrece ceva cu tine și încearcă să-ți fie aproape. Deși nu vrei să o împovărezi cu problemele tale, te vei simți mai bine dacă te-ai destăinui. De asemenea, ascultă cu atenție ce îți spune instinctul legat de lucrurile care te macină. Vei avea o ocazie unică de a scăpa de aceste gânduri.

Horoscop 4 august 2020. Taurii iasă din zona de confort

Taur – ești captiv în propriile tale frici care nu te lasă să te manifești. Deși îți este frică în permanență de ce va spune lumea, trebuie să lași temerile inutile deoparte. Chiar dacă nu ești perfect, nimeni nu e. Vei avea șansa să participi la un eveniment unic. Adrenalina va fi la cote maxime, iar unii ar putea descoperi laturi ascunde ale sufletului lor. Nu este exclus să stabilești o relație profundă cu o persoană nou întâlnită, poate chiar de dragoste.


Gemeni – Te simți copleșit de interacțiunea cu persoana iubită. Lucrurile vor reveni la normal, așa că nu lua decizii pripite. Liniștea pe care ți-ai dorit-o mereu va veni în relația de cuplu. Se apropie surprize pe plan financiar. Vei primi vești extraordinare. Dacă ești la începutul unui proiect nou, ai mari șanse să îl vezi îndeplinit în scurt timp. Ți-ai ales perfect momentul unei noi inițiative.

Rac – dacă un plan a ajuns la final, nu-ți face griji! Nu trebuie să îl privești ca pe un capăt de drum, ci ca pe o etapă finalizată. Relaxează-te și pregătește-te pentru o nouă etapă care va veni în curând. Trebuie să ai încredere că tot ce ai construit până acum are un rol important în viața ta de acum înainte. La serviciu trebuie să îți amintești că nu totul se sprijină pe umerii tăi. Nu mai pune singur presiune pe tine, pentru că nici ceilalți nu o fac.


Horoscop 4 august 2020. Problemele din viața Leilor se rezolvă treptat

Leu – probleme întâmpinate în cadrul unor proiecte sau în familie vor dispărea. Este momentul să legi o relație strânsă cu unul dintre părinți. Este cazul să eviți să te ocupi de sarcinile grele de unul singur. Nu te mai stresa atât de mult. Energia debordantă vă va ajuta să dați de cap tuturor problemelor mai complicate.

Fecioară – ai așteptat momentul potrivit pentru a ieși în evidență și bine ai făcut. La început vei fi puțin timid să te afli în centrul atenției, însă ceea ce se întâmplă acum, te va ajuta pe viitor. Dacă un prieten vrea să te ajute, acceptă-i ajutorul cu brațele deschise. Nu numai că-ți place ce faci, dar te pune foarte bine în evidență. Rareori vor apărea ocazii bune pentru a te afirma, așa că profită de ocazie și arată-le oamenilor de ce ești în stare!


Horoscop 4 august 2020. Nativii din zodia Balanță simt nevoia de o schimbare

Balanță – simți nevoia de o schimbare în casă, o îmbunătățire. Este modul tău de a te relaxa și echilibra pe plan emoțional, mai ales în perioadele stresante. Totuși, nu trebuie să te încui în casă sau să îți eviți prietenii. Dacă ai invitați, acceptă-i cu drag și bucură-te de timpul petrecut împreună ci ei. S-ar putea ca o mică ieșire să aducă surprize de neimaginat.

Scorpion – vei cunoaște o persoană modestă și cumsecade și atracția dintre voi este magnetică. Deși la primă vedere, nu va părea genul tău, oferă-i o șansă, rezultatele te-ar putea surprinde.  Ai parte de o zi relaxantă, care seamănă cu una de vacanță. Nu te îngrijorează nimic și buna ta dispoziție îi va molipsi și pe cei din jurul tău. Parcă e chiar loc de petrecere, pentru că lumea din jurul tău se simte bine.


Săgetător - O problema care te stresa, se rezolvă mult mai ușor decât ai crezut. Consideră că ce s-a întâmplat a fost o lecție din care ai învățat ceva. Acum că totul s-a clarificat, te poți relaxa și să fii mulțumit că ai trecut acest obstacol cu bine! Intri într-o nouă fază a vieții, ceea ce aduce multe schimbări. Deși, în acest moment, lucrurile par haotice, totul se va rezolva de la sine.

Horoscop 4 august 2020. Nativii din Capricorn sunt urmăriți de probleme mai vechi

Capricorn – Ai parte de o zi importantă. Este probabil să fii prins din urmă de mai multe probleme pe care ai încercat să le eviți sau pe care le-ai amânat. Încearcă să tratezi problemele cu calm, dacă vei intra în panică, nu vei rezolva nimic. Dacă cineva apropiat se oferă să-ți dea o mână de ajutor, nu o refuza -  s-ar putea dovedi că acea persoană a fost colacul tău de salvare.

Vărsător – simți nevoie de o schimbare majoră – fie în viața personală, fie în carieră. Ești pus pe fapte mari, dar îți este recomandat să nu te pripești. O decizie radicală trebuie gândită bine, pentru a nu fi regretată mai târziu. Lucrurile se vor îmbunătăți pe plan financiar, dacă vei accepta o nouă colaborare. Vei primi vești bune legate de un proiect de afaceri.

Horoscop 4 august 2020. Peștii au parte de surprize pe plan sentimental

Pești - o surpriză venită din partea persoanei iubite îți va oferi o energie debordantă pentru tot restul zilei. Te vei simți extraordinar și vei simți că ești în stare să mergi până la capătul lumii. La locul de muncă, este posibil ca invidia colegilor să vă afecteze și veți fi mai reținut în a vă arăta fericirea. Trebuie să fii curajos și să nu te lași doborât de răutatea oamenilor.

Citește și:

Cele mai bolnăvicioase zodii din horoscop

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter