Actualitate

Zborurile Cluj-Napoca - Munchen revin de sâmbătă! Nemții oferă testare gratuită la intrarea în țară

Începând de sâmbătă, 1 august, Lufthansa va relua zborurile spre Munchen de pe Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj-Napoca.

Aeroportul Cluj-Napoca va opera de sâmbătă zboruri pe ruta Cluj-Napoca - Munchen Aeroportul Cluj-Napoca va opera de sâmbătă zboruri pe ruta Cluj-Napoca - Munchen

 

 


Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj-Napoca își reia treptat zborurile după ce pandemia de Covid-19 a oprit preț de câteva luni aproape toate cursele aeriene.

 


De sâmbătă, 1 august, vor fi operate zboruri către Munchen pentru românii care vor să ajungă în Bavaria. Astfel, sâmbătă de la ora 14:05 va decola prima aeronavă către Munchen. după pandemie

„Se reia zborul Cluj - Munchen cu operatul Lufthansa. Marti, joi și sâmbătă vom avea curse în luna august, iar din septembrie vom avea zilnic. E foarte importantă pentru noi această rută, numărul de solicitări din partea pasagerilor fiind unul ridicat. Toți pasagerii care vor ateriza pe aeroportul din Munchen se pot testa gratuit la cerere.”, a spus David Ciceo, directorul Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj-Napoca.


Românii se pot testa gratuit la Munchen

Toate persoanele care ajung pe aeroportul din Munchen se pot testa gratuit la cerere. Pasagerii nu trebuie să se programeze în prealabil. Totuși, cei care vor să știe dacă au avut Covid-19 în trecut vor fi nevoiți să plătească 190 de euro pentru o testare la fel cum se întâmplă și cu cei care vor să iasă din țară. Rezultatul va fi trimis pe adresa de e-mail în germană și engleză, iar dacă testul este pozitiv va fi automat anunțat Ministerul Sănătății din Germania.

Ultimele Stiri
abonare newsletter