Actualitate

Tatăl copilului mort, reţinut pentru 24 de ore! Bărbatul şi-ar fi recunoscut fapta

Takacs Gyorgy, bănuit că şi-a ucis copilul de 8 ani, a fost reţinut, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj pentru 24 de ore.

 

 


Bărbatul de 46 de ani este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal şi de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat. Conform unor surse din achetă, el şi-ar fi recunoscut fapta, însă nu a putut să spună ce l-a determinat să facă un astfel de gest.

 


Procurorii de caz au stabilit că pe 25 iulie, bărbatul l-a lipsit de libertate pe fiul său de 8 ani, iar în noaptea de 25 iulie spre 26 iulie l-ar fi omorât.

Criminalul şi-a plimbat copilul în maşină 2 zile

Takacs şi-ar fi ucis băiatul în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce crima avea să fie descoperită marţi dimineaţa de poliţiştii clujeni.


Bărbatul de 46 de ani a fost prins de polițiști miercuri, în jurul orei 20:00, pe raza localității Filea de Jos, acolo unde ar fi încercat să scape de polițiști. El a încercat să se sinucidă, însă a fost oprit la timp de cei aflați la fața locului. Cu toate astea, bărbatul a ajuns la spital cu tăieturi în zona mâinilor și a stomacului.

Citeşte şi:


FOTO-VIDEO: Tatăl SUSPECTAT CĂ ȘI-A UCIS COPILUL de 8 ani, preluat cu ambulanța. A încercat să se SINUCIDĂ!

 

 


Polițiștii clujeni l-au prins pe tatăl băiatului de 8 ani

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter