Actualitate

FOTO-VIDEO: Tatăl SUSPECTAT CĂ ȘI-A UCIS COPILUL de 8 ani, preluat cu ambulanța. A încercat să se SINUCIDĂ!

Takacs Gyorgy, tatăl copilului găsit înjunghiat, a fost prins de polițiști în localitatea Filea din județul Cluj. Marți a fost dat în urmărire, fiind bănuit de uciderea copilului său de 8 ani.

FOTO: CERT Rescue FOTO: CERT Rescue

 

 


UPDATE: Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, se află în prezent internat pe chirurgie toracică, în secția de terapie intensivă. În cursul nopții a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală și chirurgie plastică. Este stabil hemodinamic și respirator, urmând să fie ținut sub observație. Se va asigura asistență medical chirurgicală, în funcție de evoluția sa.Tatăl copilului de 8 ani găsit înjunghiat a fost prins de polițiști în seara de marți, aproape de zona unde acesta abandonase iniţial mașina.

 


Takacs Gyorgy a încercat să se sinucidă și să își taie venele, dar a fost oprit la timp de polițiști.


„Bărbat, găsit cu plăgi prin înjunghiere, probabil prin autoagresiune. La momentul actual este stabil hemodinamic şi respirator, iar leziunile sunt în curs de investigare. În funcţie de rezultatul investigaţiilor, el va fi direcţionat către o altă secţie a spitalului”, au transmis reprezentanții Spitalului Judeţean Cluj.

În video se poate vedea că bărbatul este bandajat în jurul încheieturilor mâinilor, dar prezenta o rană și în zona pieptului, în momentul preluării sale de către ambulanță.


La solicitarea reprezentanților IPJ Cluj, 6 masini și 10 voluntari CERT au participat la sprijinirea activității de căutare a tatălui bănuit că și-a înjunghiat mortal propriul copil. 


Minorul de 8 ani a fost găsit mort marți în mașina tatălui său, parcată pe marginea drumului dintre Lita și Petreștii de Jos, având o plagă prin înjunghiere în piept. Ore în şir tatăl lui a fost de negăsit și a fost căutat de zeci de polițiști și jandarmi. Acesta este suspect în acest caz.

CITEȘTE ȘI

Polițiștii clujeni l-au prins pe tatăl băiatului de 8 ani

 

Filmul evenimentelor. Cum a fost ucis copilul de 8 ani chiar de tatăl său

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter