Actualitate

HOROSCOP 29 iulie 2020. Vești proaste pentru nativii Rac și Capricorn. Ce ne rezervă astrele?

HOROSCOP 29 IULIE 2020. Vești proaste pentru nativii din zodiile Rac și Capricorn. Vărsătorii au noroc!

 

 


HOROSCOP 29 IULIE 2020. Ce rezerva astrele pentru cele 12 semne zodiacale?

Berbec

Sunteți plini de energie, în ciuda programului arhi-încărcat și aveți o mulțime de idei originale și cu potențial uriaș. Tot ce mai lipsește este curajul de a face primul pas. Cu toate că drumul va fi plin de obstacole la început, la final veți vedea că rezultatele vor fi pe măsură. Puteți avea succes în afaceri sau în susținerea unor examene. Nu ezitați să vă împărtășiți gândurile și planurile cu cei dragi, ați putea fi surprinși de cât de ușor va fi cu ei alături. Spre seară veți avea o vizită neașteptată care vă va schimba planurile pentru următoarea zi.


Taur

Veți simți nevoia unei schimbări și nu există nici un motiv pentru care să mai așteptați. Nu pierdeți timpul și îndepliniți-vă dorințele, chiar dacă oamenii pot încerca să vă descurajeze. Important este să nu îi ascultați! Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, aveți toate șansele să îl găsiți astăzi. Pe partea financiară, ar fi bine să vă limitați la strictul necesar, veniturile dumneavoastră sunt fluctuante deocamdată.


HOROSCOP 29 IULIE 2020. Gemenii ăși găsesc jumătatea.

Gemeni

Dacă ați găsit persoana potrivită, nu este momentul să ezitați acum. Dacă simțiți că aveți lucruri în comun, găsiți o cale prin care să luați legătura. Comunicați! S-ar putea ca această persoană să aștepte ca dumneavoastră să faceți primul pas. Ar putea ieși o frumoasă poveste de iubire. Dacă nu încercați, nu veți știi niciodată! În relația cu familia trebuie să fiți prudent, deoarece schimbările din starea de spirit vă pot afecta buna-înțelegere cu aceștia.


Rac

Ar fi recomandat să vă ocupați de treburi mai ușoare și să fiți mai discret. Organismul dumneavoastră este vulnerabil, deci trebuie să aveți grijă la alimentație, hidratare și somn. Este posibil să vină vești bune pe plan profesional, iar după-amiaza este momentul oportun pentru a vă creiona planuri de viață și poate a vă gândi la o nouă profesie.


Leu

Trebuie să fiți atenți cum reacționați sub presiunea momentului. Nu luați decizii pripite pe care eventual, veți ajunge să le regretați. E important să vă ascultați instinctele, dar nu să vă lăsați condus de acestea întru totul. Nu vă lăsați copleșit de energiile negative ale altora. Aveți destule probleme personale. Evitați să vă divulgați planurile și intențiile, dar mai ales este nevoie să vă abțineți din comentarii nefondate asupra unor subiecte despre care știți prea puțin.

HOROSCOP 29 iulie 2020. Decizii importante pentru Fecioară

Fecioară

Vă veți afla în fața unei decizii și nu veți gândi suficient consecințele alegerii dumneavoastră. Cu toate acestea, aveți o minte ascuțită, gata să fie pusă la treabă. Nu vă aruncați prea repede spre o alegere, dar bucurați-vă de ideile noi care apar. Este, de asemenea, un moment prielnic pentru colaborări. Dacă cineva dorește să se alăture unui proiect, ar trebui să îl primiți cu brațele deschise. Neprevăzutul este prezent, așa încât alegeți-vă cuvintele cu grijă și susțineți-vă punctele de vedere cu dovezi palpabile. Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, în funcție de prestația de astăzi.

Balanță

Lăsați deoparte dorința de a știi fiecare detaliu înainte de a vă implica în ceva nou. Uneori este mai bine să nu știți chiar totul, altfel v-ați putea simți copleșit sau o să vă treziți cu dorința de a renunța înainte să fi încercat. Mergeți cu încredere! Toate semnele arată doar lucruri bune. Găsiți multă compatibilitate în omul de alături, cu care vă împărtășiți viața. Formați un tot unitar bine închegat și nu aveți decât motive de bucurie atunci când vedeți cât de bine vă completați reciproc.

Scorpion

Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaționării cu instituțiile financiare. Este posibilă o răsturnare de situație vizavi de banii și bunurile pe care le dețineți cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. Fiți prudent și țineți o evidență strictă a tuturor documentelor financiare. Cheltuiți strictul necesar și evitați împrumuturile și investițiile.

Săgetător

Trebuie să vă susțineți punctul de vedere, însă cu fermitate. Relațiile parteneriale vă sunt tensionate și nu găsiți o soluție pentru pace. Rezumați-vă la colaborările care vă pun suficient în valoare. Atunci când lumea vă laudă, asigurați-vă că faceți un pas în spate și toată lumea își primește partea de laude.

Capricorn

 Nu faceți eforturi uriașe, pentru că organismul este obosit și funcționează la o capacitate redusă. Evitați orice fel de provocare și ocupați-vă strict de treburile personale. Sănătatea vă este vulnerabilă, iar cele mai potrivite sunt remediile naturiste. Odihniți-vă mult, faceți plimbări relaxante și adoptați o dietă de vară. Riscați să vă afundați tot mai mult în probleme și va trebui să vă descurcați singur. Sunteți recalcitrant și ar putea să apară un conflict cu un prieten.

HOROSCOP 29 IULIE 2020. Vești bune pentru Vărsători

Vărsător

Aveți o energie incredibilă. Reușiți pe toate planurile și întâlniți persoane extrem de influente și interesante. O să vă fie propus un proiect satisfăcător, dar trebuie să fiți atent la persoanele din jur. Unii oameni invidioși riscă să vă facă rău. Pe plan amoros, există șanse mari să vă întâlniți jumătatea.

Pești

Relațiile de familie și treburile gospodărești vă solicită din plin. Veți avea discuții îndelungate cu membrii familiei legate de casă, grădină și investiții aferente. Este posibil ca un membru al familie să vină cu o propunere inedită, ce presupune mutarea într-un alt oraș sau chiar altă țară! Aceste discuții vor avea loc pe tonuri zgomotoase, de aceea trebuie să fiți prudent.

Citește și:

Horoscop luna august 2020. Dezastru pentru cei din zodia Leu și Săgetător

 

HOROSCOP 27 iulie-2 august 2020. Berbecul și Balanța au o săptămână grea

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter