Actualitate

Polițiștii clujeni l-au prins pe tatăl băiatului de 8 ani

UPDATE: Bărbatul a fost prins de polițiști în localitatea Filea. Din primele informații, bărbatul se pare că ar fi încercat să se sinucidă la vederea polițiștilor.

L-ați văzut ? Poliția clujeană îl caută pe tatăl băiatului de 8 ani găsit mort. FOTO L-ați văzut ? Poliția clujeană îl caută pe tatăl băiatului de 8 ani găsit mort. FOTO

 


ȘTIREA INIȚIALĂ: Poliția clujeană îl caută în continuare pe tatăl băiatului de 8 ani găsit mort.

IPJ Cluj îl caută pe Takacs Gyorgy, tatăl băiatului de 8 ani care a fost găsit mort pe raza localității Lita. Bărbatul este principalul suspect în cazul morții fiului său după ce copilul a fost găsit decedat în mașina deținută de tatăl său.


 

„Bărbatul din imagini este posibil suspect în cazul minorului găsit decedat azi pe raza localității Lita. Persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112!”, a transmis IPJ Cluj.


La data de 26 iulie anul curent, o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestia trebuia să-l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului.
De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați.
În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis.

Băiatul a fost găsit decedat în Lita

La data de 28 iulie anul curent, minorul a fost găsit decedat pe raza localității Lita, județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp. Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit. Tribunalul Cluj continuă investigațiile în acest caz.


Citește și:

Filmul evenimentelor. Cum a fost ucis copilul de 8 ani chiar de tatăl său

 


 

Copilul de 8 ani, dispărut împreună cu tatăl său, a fost găsit MORT!

 

 

Dispariție BIZARĂ la Cluj! Un copil de 8 ani, de negăsit după ce a petrecut timpul cu tatăl său

Ultimele Stiri
abonare newsletter