Actualitate

PREMIERĂ Mult iubitul festival UNTOLD se va ține pe Youtube. Ce surprize îi așteaptă pe fani?

Organizatorii UNTOLD le oferă și în acest an fanilor festivalul mult iubit, doar că într-o altă formă, în perioada 30 iulie - 2 august 2020.

Untold se va ține pe Youtube Untold se va ține pe Youtube

Fanii Untold se vor bucura și în acest an de festivalul pe care l-au așteptat încă de vara trecută, în ciuda situației în care ne aflăm. Astfel, se anunță 4 nopți pline de magie, în ediția „Sparks of Magic”.

Untold se va ține pe Youtube

Chiar dacă nu va fi la fel, iubitorii de muzică vor avea ocazia să participe la festival online, pe platforma Youtube, unde vor fi susținute spectacole de către artiștii care au mai urcat în anii precedenți pe scena principală. Vor fi difuzate spectacolele care nu au mai fost văzute până acum, de către: Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell, Don Diablo, Timmy Trumpet și mulți alții.


Organizatorii plănuiesc o experiență unică

În perioada 30 iulie -2 august 2020, participanții vor avea parte de o experiență unică, unde pot fi împreună în mediul virtual. În acest an se vor celebra experiențele intense trăite în ultimii 5 ani la Untold și se anunță 4 nopți pline de magie, specific festivalului.

Se vor difuza spectacolele vechi, care au marcat anii trecuți într-un mod deosebit. Astfel, show-urile prestate de Armin van Buuren din 2015 sau cel al lui Hardwell din 2017, vor fi difuzate pentru prima oară în istoria festivalului, pentru cei care doresc să-l revadă sau pentru cei care nu au participat, oferind ocazia acestora să se poată bucura de muzica artiștilor preferați.


Un invitat surpriză pregătește un show inedit

Unul dintre cei mai mari DJ ai lumii este invitat surpriză al acestei ediții speciale și pregătește un show în premieră pentru Untold, care va avea loc sâmbătă, 1 august, de la ora 21:00, pe canalul de Youtube al festivalului.

Show-ul va fi disponibil doar celor care se înregistrează pe untold.com, iar fanii care au abonament Anytime vor primi automat un link de acces pentru stream-ul privat.


Legenda Untold se întoarce

Armin van Buuren este o legendă a festivalului Untold, fiind cel mai așteptat DJ dintre toți. Este singurul care a reușit să țină fanii pe stadion până la răsărit, susținând spectacole lungi, cu durată de peste 7 ore. Artistul a susținut de nenumărate ori că are o relație specială cu fanii din România. Într-un vlog realizat anul trecut, acesta a prezentat imagini din momentul sosirii sale în țară, unde a sărutat pământul și l-a numit „the holly ground” (pământul sfânt).

Citește și:


STUDIU. Publicul Electric Castle, mai deștept decât cel de la Untold. Participanții la Untold au lăsat în Cluj peste 20 de milioane de euro

 

Ne distrăm la UNTOLD și Electric Castle în 2020? „În cadrul legal actual, NU pot fi organizate!”

 


 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter