Actualitate

Mama copilului mutilat din Dej a fost reținută. Cazul a fost preluat de Tribunalul Cluj

Mama copilul dus la un spital din Dej ieri cu leziuni grave și aproape în comă a fost reținută.

Mama copilului mutilat din Dej a fost reținută. Cazul a fost preluat de Tribunalul Cluj Mama copilului mutilat din Dej a fost reținută. Cazul a fost preluat de Tribunalul Cluj

UPDATE - Femeia, arestată pesntru 30 de zile

„Față de mama minorului a fost luată măsura arestului preventiv pentru o perioada de 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a transmis că mama copilului smopit în bătaie a fost reținută, urmând a fi prezentată instanței de judecată pentru arestarea preventivă.

„Cazul minorului a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj. Mama minorului a fost reținută pentru 24 de ore de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj. Aceasta va fi prezentata instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a transmis IPJ Cluj.


Copil dus la spital aproape în comă, după ce a fost bătut fără milă

Amintim că, vineri, un copil de doar 9 ani din municipiul Dej a fost dus la spital aproape în comă, având corpul acoperit de leziuni.

Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către reprezentanții Spitalului Municipal Dej – Compartimentul de Primiri Urgențe cu privire la faptul că, un minor de 9 ani, din municipiul Dej a fost transportat la spital în starea comatoasă. Copilul avea pe corp multiple leziuni, arată IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI

Copil de 9 ani, bătut fără milă! A ajuns la spital aproape în comă

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter