Actualitate

COVID scoate lumea din case în weekend

Din cauza epidemiei oamenii sunt obligați să își petreacă timpul liber în exterior, dacă doresc să participe la spectacole și concerte susținute de Opera Maghiară.

Covid scoate lumea afară din case în weekend Covid scoate lumea afară din case în weekend

Opera Maghiară organizează în lunile iulie și august spectacolele și concertele în aer liber. Astfel, clujenii sunt invitați la spectacolul „Serată vieneză” în 23 iulie 2020, începând cu ora 19, în curtea Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei.

Opera Maghiară caută alternative pentru susținerea spectacolelor

Atmosfera muzicii live nu poate fi înlocuită cu înregistrări ori transmisii online, iar din această cauza organizatorii au căutat alternative pentru a „atenua efectele dezolante ale acestei lipse”. A fost inițiat un microsezon festival de concerte, deoarece nimeni nu poate știi când se va putea relua activitatea normală.


Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei va găzdui cele două concerte organizate din luna iulie, pentru a fi departe de bruiajele străzii.

În cadrul primului concert, participanții se vor putea bucura de Mozart, An Chloe, Beethoven și mulți alții. La finalul serii va avea loc un experiment inedit. Se vor putea audia întâi variantele originale ale lui Mozart, cu acompaniament de pian, iar după fiecare, inspiratele capodopere ale Titanului din Bonn.


Citește și:

Casa de Cultură a Studenților va fi reabilitată! Ce lucrări de modernizare pregătește Primăria?

 


Sevilla cumpără de la CFR Cluj după duelul din Europa League! Andaluzii au remarcat un fotbalist al campioanei

 

 

abonare newsletter