Actualitate

Horoscop luna august 2020. Dezastru pentru cei din zodia Leu și Săgetător

Horoscop august 2020. Astrele nu arată foarte bine pentru două dintre zodii, iar lucrurile vor fi destul de greu de gestionat în următoarea perioadă.

Horoscop luna august 2020. Dezastru pentru cei din zodia Leu și Săgetător Horoscop luna august 2020. Dezastru pentru cei din zodia Leu și Săgetător

Luna august va aduce o mulțime de schimbări în viața unor zodii. Astrele ne arată că taurii vor avea probleme în relația cu partenerul, în timp ce săgetătorii vor avea mai multe discuții contradictorii la locul de muncă.

Berbec

Luna august va aduce o serie de responsabilități și o dorință mare de plimbări. Încerci să te relaxezi și să te deconectezi de la toate responsabilitățile din jurul tău. Ai nevoie să-ți acorzi mai mult timp doar ție și să uiți de probleme. Pe plan sentimental, viața merge tot mai bine și ai parte de susținerea persoanei iubite în tot ce faci.


Taur

În ultima perioadă ai neglijat persoanele din jurul tău. Ar fi bine să renunți la orgoliu și pui accent mai mare pe lucrurile cu adevărat importante din viața ta. În ultima perioadă ai avut tot felul de probleme cu partenerul de cuplu, deoarece nu  ai reușit să gestionezi efficient timpul între viața personală și locul de muncă.

Gemeni

Luna august o să fie o adevărată provocare pentru tine. Trebuie să găsești un echilibru între viața profesională și viața personală. Trebuie să acorzi mai multă atenție persoanelor importante din viața ta, dar să nu uiți de pasiunle tale. Nu te epuiza la locul de muncă și acordă un timp de odihnă.


Rac

În această lună devenim mult mai răbdători. E bine să îți faci o listă de priorități care te va ajuta sa devi mai eficient și să rezolvi mai ușor problemele care apar în viața de zi cu zi.

Leu

Vei avea o lună extreme de dificilă și vei intra în conflicte foarte des. Te vei certa din nimic cu persoana iubită sau colegii de muncă. E bine să renunți la orgoliu și să ai mai mult îngăduință. Situația se va calma în viața da la mijlocul lunii, iar optimismul va reveni în viața ta.


Horoscop august 2020. Cum arată zodiacul tău

Fecioară

Vine o lună dificilă pentru tine și ai nevoie să petreci cât mai mult timp singur. Încerci să analizezi bine toate deciziile luate de-a lungul timpului pentru a învăța din greșeli. Ai o serie de pasiuni vechi pe are le-ai ignorant constant. Luna august este despre redescoperirea propriei persoane.

Balanță

Luna august e o lună de relaxare pentru tine. Vei petrece mai mult timp cu prietenii de care ai uitat în ultimele luni. E posibil să existe unele conflicte cu partenerul de cuplu din cauza geloziei. Trebuie să vorbești deschis despre tot ceea ce simți.


Scorpion

August este luna schimbărilor în viața ta pe toate planurile. Încerci să muncești mai eficient și să te organizezi mai bine. Ai nevoie să fii mai deschis în legătură cu ceea ce simți alături de partenerul de cuplu, dari și cu alți oameni importanți din viața ta.

Săgetător

Vei avea o lună extreme de dificilă. Ai tendința să te enervezi pe toată lumea și vei reacționa impulsive la orice. Încearcă să stai cât mai mult singur, alături de pasiunile pe care le ai pentru a nu genera conflicte inutile. Finalul lunii aduce o rază de soare în viața ta și poți să te controlezi mai bine.


Capricorn

August este luna în care vrei să te perfecționezi pentru a ajunge cât mai bun. Acorzi mult timp pentru tine și încerci să crești cât mai mult atât pe plan profesionist, cât și pe plan personal. Astfel, îți acorzi mult timp pentru tine și încerci să crești cât mai mult atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Încearcă, totuși, să îți acorzi și câteva momente de pauză pentru a nu te duce la extenuare.

Vărsător

În această lună îți vei dedica timpul familiei. Grijile din ultima perioadă au facut ca timpul acordat familiei să devină limitat. Acum e timpul să recuperezi și să te revanșezi față de cei dragi pe care i-ai supărat. Toată luna va însemna relaxare și o distanțare de toate problemele de la locul de muncă.

Pești

Luna august va fi una deosebit de romantică. E timpul să te îndrăgostești din nou după o pauză lună. Toate probleme apărute în ultima perioadă vor dispărea după ce îți găsești jumătatea.

Citește și:

Cu ce zodii din horoscop se potrivesc Racii?

 

Horoscop dragoste. Cei mai geloși bărbați în funcție de zodiac lor

 

 

abonare newsletter