Actualitate

RESTRICȚII introduse în Turda, după ce un FOCAR de coronavirus a izbucnit în colonia de romi

Primăria Turda a anunțat o serie de restricții instituite în municipiu, după izbucnirea unui focar de infecție cu coronavirus pe strada Margaretelor.

RESTRICȚII introduse în Turda, după ce un FOCAR de coronavirus a izbucnit în colonia de romi RESTRICȚII introduse în Turda, după ce un FOCAR de coronavirus a izbucnit în colonia de romi

Comitetului Local pentru Situații de Urgență Turda a hotărât interzicere accesului la locurile de joacă, foișoare, locurile pentru gimnastică sau alte tipuri de locuri de relaxare din oraș. Măsurile au fost luate de autoritățile locale după ce un focar de infecție a izbucnit în comunitatea de pe strada Margaretelor.

„Vă rugăm să rămâneți calmi și responsabili, astfel vom putea depăși împreună această situație, cu bine. Rugăm din nou persoanele vârstnice sau care au probleme de sănătate să evite deplasările în această perioadă”, transmite Primăria Turda.


Comunitatea de romi, izolată de jandarmi

Aminitm că 13 persoane au fost infectate cu noul coronavirus pe strada Margaretelor din Turda, toți cei infectați fiind internați în spitalele din județ. DSP Cluj a început o anchetă epidemiologică în zonă, însă a fost nevoie de intervenția jandarmilor și a polițiștilor pentru a izola contacții.

„Ancheta epidemiologică e în curs de finalizare. Momentan avem patrule de poliție, jandarmi și poliție locală la fața locului pentru a încerca să izolăm comunitatea”, a spus Mircea Abdrudean, prefectul Clujului.


CITEȘTE ȘI

Focar de CORONAVIRUS în colonia de romi din Turda! Jandarmii, trimiși să izoleze comunitatea

Ultimele Stiri
abonare newsletter