Actualitate

Raed Arafat, amenințat cu MOARTEA! „O să fiu eu acela care o să vă îngroape alături de un porc”

Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei, potrivit căruia virusl SARS-CoV-2 nu există. „O să te îngrop alături de un porc”, i-a scris acesta. Pentru musulmani, alăturarea de un porc este o jignire imensă.

Raed Arafat, amenințat cu MOARTEA! „O să fiu eu acela care o să vă îngroape alături de un porc” Raed Arafat, amenințat cu MOARTEA! „O să fiu eu acela care o să vă îngroape alături de un porc”

Mesajul a fost publicat pe o reţea de socializare și a devenit viral. 

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.    


Postarea a fost publicată pe Facebook luni seară și a strâns peste 1.100 de reacţii şi 1.500 de distribuiri.   

Raul Coltor pare a fi un adept al teoriei conspiraţiilor potrivit cărora pandemia de COVID-19 nu există şi este doar o manipulare la nivel mondial. 


CITEȘTE ȘI

Ce se întâmplă cu starea de alertă după 15 iulie? Ministrul Sănătății: E posibilă carantinarea unor localități

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter