Actualitate

14 polițiști clujeni, infectați cu coronavirus. Ancheta epidemiologică este în desfășurare

14 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost testați pozitiv cu coronavirus.

În cazul acestora, Direcția de Sănătate Publică Cluj desfășoară o anchetă epidemiologică. De asemenea, spațiile de lucru vor fi dezinfectate.

„În cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost confirmate 14 cazuri de îmbolnăviri în rândul polițiștilor. Conducerea Inspectoratului a dispus, pe lângă măsurile zilnice de protecție sanitară, aplicarea unor măsuri suplimentare de dezinfectare a spațiilor de lucru, în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului COVID-19. De asemenea, în acest context, în cadrul Direcției de Sănătate Publică este desfășurată o anchetă epidemiologică”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.


De asemenea, reprezentanții instituției îi asigură pe clujeni că activitatea poliției nu este afectată, specificând că adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu este infectat cu coronavirus, în ciuda zvonurilor apărute în spațiul public.

„Cazurile de îmbolnăviri existente la nivelul instituției nu afectează buna desfășurare a activităților în slujba comunității. Facem precizarea că adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu este infectat cu virusul Covid-19. Asigurăm cetățenii că Inspectoratul de Poliție Județean Cluj are capacitatea de a aplica măsurile dispuse conform competenței, astfel încât comunitatea să fie în siguranță”, a precizat IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI

Poliţist din Turda, confirmat cu coronavirus. 11 contacți direcți, identificați de DSP

 

 

abonare newsletter