Actualitate

Orban amenință cu ÎNCHIDEREA localurile în care nu se respectă regulile: „Unele cluburi trebuie închise”

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă dimineață, în timpul unei ședințe la Ministerul de Interne, că solicită concentrarea controalelor autorităților în câteva zone unde regulile nu sunt respectate.

Orban amenință cu ÎNCHIDEREA localurile în care nu se respectă regulile: „Unele cluburi trebuie închise” Orban amenință cu ÎNCHIDEREA localurile în care nu se respectă regulile: „Unele cluburi trebuie închise”

Printre acestea, premierul a enumerat cluburile, terasele ”de fițe”, benzinăriile, unele restaurante care ar funcționa în spații închise. Orban a mai cerut orientarea controalelor către supermarketuri, piețe închise, transportul public și trenurile care duc călători spre destinații de vacanță.

„Solicit orientarea controalelor în supermarketuri și piețe închise, în transportul public și trenuri care asigură drumul spre destinații de vacanță. Știm că sunt terase de fițe unde nu se respectă regulile, nici măcar personalul angajat nu respectă regulile”, a spus prim-ministrul.


Premierul a declarat că autoritățile vor face o analiză și vor lua o decizie referitoare la posibilitatea ca unele cluburi să fie închise.

„Sunt unele cluburi care, părerea mea,ar trebui închise. Va trebuie să ne gândim foarte serios dacă nu luăm măsuri ca în alte țări ca după ora 22 -23 să se închidă. Dacă nu avem capacitatea să îi aducem la respectarea regulilor va trebui să luăm astfel de decizii”, a declarat Orban.


CITEȘTE ȘI

Barurile din Cluj, luate la puricat de inspectorii muncii. Amenzi de 35.000 lei, date în două zile

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter