Actualitate

PERVERS reținut de poliție după ce s-a MASTURBAT pe stradă, în fața unei minore

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, din județul Cluj, a fost reținut timp de 24 de ore, de către polițiștii clujeni, după ce mama unei fetițe a depus plângere fiindcă acesta s-a masturbat în fața fetei.

PERVERS reținut de poliție după ce s-a MASTURBAT pe stradă, în fața unei minore PERVERS reținut de poliție după ce s-a MASTURBAT pe stradă, în fața unei minore

Bărbatul a urmărit-o pe copila de 14 ani, pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, în zona Kaufland Mărăști. După ce s-a urcat cu autovehiculul pe trotuar, pentru a fi mai aproape de victimă, bărbatul a început să se masturbeze.

Copila se îndrepta spre supermarket în momentul în care a văzut autoturismul bărbatului și pe acesta în timp ce se masturba.


Din data de 4 iulie, când a avut loc incidentul, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au ridicat și vizualizat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și așa au reușit să-l identifice pe bărbat.

„La data de 7 iulie polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat, din județul Cluj, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Cel în cauză, la data de 4 iulie, în jurul orei 11.00, aflându-se pe strada Aurel Vlaicu, în autoturismul proprietate personală, ar fi avut un comportament indecent, fapt prin care a creat o stare de temere și dezgust persoanelor care se aflau în zonă”, precizează Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Două tinere, hărțuite de un bărbat care SE MASTURBA ÎN PUBLIC! Polițiștii îl caută pe onanist

 

abonare newsletter