Actualitate

Două tinere, hărțuite de un bărbat care SE MASTURBA ÎN PUBLIC! Polițiștii îl caută pe onanist

Două tinere au depus o plângere la poliție pentru comportamentul indecent al bărbatului.

Două tinere, hărțuite de un bărbat care SE MASTURBA ÎN PUBLIC! Polițiștii îl caută pe onanist Două tinere, hărțuite de un bărbat care SE MASTURBA ÎN PUBLIC! Polițiștii îl caută pe onanist

Incidentul s-a petrecut marți seară în jurul orei 21, sub podul din Mărăști. Un bărbat s-a masturbat fără nicio jenă în văzul a două tinere care treceau prin zonă. Cele două studente din Maramureș s-au adresat ulterior poliției.

„În cursul serii, la data de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați de către două tinere, în vârstă de 21 și 22 de ani, din județul Maramureș, cu privire la faptul că la data de 9 iunie, în jurul orei 21.30, în timp ce se deplasau pe strada, au observat un bărbat care ar fi avut un comportament indecent”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, pentru Monitorul de Cluj.


În prezent sunt efectuate cercetări privind infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri, fiind derulate verificări de către polițiști pentru identificarea bărbatului bănuit de săvârșirea faptelor.

CITEȘTE ȘI


Polițist surprins când se MASTURBA într-o cabină de probă la Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter