Actualitate

Floreștenii afectați de inundații vor fi despăgubiți

Locuințele mai multor floreșteni au fost afectate de inundațiile de luni seara. Primarul Comunei Florești, Horia Șulea, spune că cei afectați vor fi despăgubiți.

Inundatii Floresti Inundatii Floresti

Ploaia torențială de luni după-masă a afectat mai multe locuințe din Florești.

CITEȘTE ȘI:


Inundațiile au făcut ravagii în Cluj-Napoca și Florești. Pompierii au acționat întreaga noapte

Horia Șulea spune că de vină este constructorul și va trimite o comisie care să stabilească valoarea pagubelor.

„Din cauza unei greșeli grave în succesiunea lucrărilor de construcție a canalizării Văii Sânăslăului, parte din locuitorii străzii Eroilor au avut de suferit pagube materiale și mult mai mulți pagube morale. În nume propriu și al administrației publice a comunei Floresti, îmi cer scuze public față de toți locuitorii afectați de această gravă greșeală făcută de către constructor. Toți cei afectați material sunt rugați sa mă contacteze maine pentru a trimite o comisie care sa stabilească valoarea pagubelor, ca eu la randul meu să mă pot îndrepta împotriva constructorului”, a declarat primarul comunei Florești, Horia Șulea.


În urma ruperii de nori de luni seara, de pe dealurile din zona Cetatea Fetei s-au format o viitură care a ajuns pe strada Eroilor, dar unde canalizarea nu a putut prelua apa din cauza unei grave erori comise de constructorul drumului. Strada Eroilor este în reabilitare, urmând să fie modernizată.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter