Actualitate

VIDEO. Urmărire ca-n FILME prin Cluj! Un tânăr a furat o mașină și a fugit 25 de kilometri de polițiști

Un șofer de 20 de ani a pus pe jar poliția clujeană după ce a furat o mașină din parcarea unui hotel.

VIDEO. Urmărire ca-n FILME prin Cluj! Un șofer beat a fugit de polițiști 25 de kilometri VIDEO. Urmărire ca-n FILME prin Cluj! Un șofer beat a fugit de polițiști 25 de kilometri

 Poliția clujeană a fost alertată noaptea trecută după ce un tânăr a furat o autoutilitară din parcarea unui hotel din Cluj-Napoca. Autoutilitara a fost dată în atenția patrulelor din întreg județul, formându-se filtre rutiere pe raza întregului județ.
La scurt timp, aceasta a fost identificată în municipiul Cluj-Napoca de către un echipaj din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi.
Polițiștii au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă, conducătorul auto și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, împreună cu echipaje de poliție rutieră și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și Poliției municipiul Gherla și a Serviciului Rutier.


În timpul urmăririi, atât polițiștii cât și jandarmii din cadrul Grupării Mobile Cluj-Napoca au tras mai multe focuri de armă, de avertisment și asupra autovehiculului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane.
Autoutilitara a fost urmărită aproximativ 25 de km, până în localitatea Bonțida, unde conducătorul a abandonat-o și s-a ascuns într-o locuința din apropiere, unde a fost identificat de către polițiști la scurt timp.



Un tânăr de 20 de ani în prim planul urmăririi

În urma verificărilor, s-a stabilit ca este un tânăr de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au constatat că, acesta nu poseda permis de conducere.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

abonare newsletter