Actualitate

Șoferi beți sau fără permis, pe drumurile Clujului în weekend

Mai mulți șoferi au fost prinși conducând beți pe drumurile din Cluj, în cursul weekend-ului.

Șoferi beți sau fără permis, pe drumurile Clujului în weekend Șoferi beți sau fără permis, pe drumurile Clujului în weekend

Vineri, 19 iunie, un tânăr de 20 de ani din comuna Suatu a fost prins de polițiști în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza localitații Câmpenești, deși nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de peste 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice.


A doua zi, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Bărbat de 61 de ani, beat criță la volan

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 09.00, polițiștii clujeni au depistat un bărbat de 61 de ani, din comuna Florești, care conducea în localitatea Gilău, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.


Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul de 61 de ani a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind desfășurate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tânăr de 23 de ani, prins la volan deși nu avea permis

Duminică în jurul orei 03.30, polițiștii Serviciului Rutier Cluj au depistat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Gilău, care conducea pe raza localității Gilău, deși avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză se desfășoară cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.


Senior din Gherla, prins beat la volan

Tot duminică, în jurul orei 16.00, polițiștii din Gherla au depistat un bărbat în vârstă de 73 de ani, din municipiul Gherla, în timp ce se deplasa cu un mașina în localitatea Geaca, cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o concentrație de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind transportat la o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice. Polițiștii efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducere unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


CITEȘTE ȘI

Controale în baruri și în autobuze. Câte amenzi au dat polițiștii

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter