Actualitate

Accident pe DN 1C. Două mașini s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi a întors fără să se asigure

Două mașini s-au ciocnit pe DN 1C în zona localității Bunești.

Accident pe DN 1C. Două mașini s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi a întors fără să se asigure Accident pe DN 1C. Două mașini s-au ciocnit după ce unul dintre șoferi a întors fără să se asigure

UPDATE:

Din primele informaţii, in jurul orei 08.00 s-a produs un accident rutier cu 2 autoturisme implicate, pe DN 1C, în localitatea Buneşti.


Un conducător auto de 77 de ani, din oraşul Târgul Lăpus, judeţul Maramureş, care se deplasa pe DN 1 C, în localitatea Buneşti, ar fi efectuat manevra de întoarcere fără a se asigura, fiind lovit de autoturism care circula regulamentar, condus de  un bărbat de 33 de ani, din oraşul Şomcuta Mare, judeţul Maramureş.

Conducătorii auto au fost testări cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Bărbatul de 77 de ani, a fost transportat la spital.


„Accident rutier cu 2 autoturisme implicate, pe DN 1C, în localitatea Bunesti. Posibilă cauza, neasigurare la efectuarea manevrei de întoarcere. Conducătorii auto au fost supuși testări cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. O persoană a fost transportată la spital. Revenim cu datele celor implicati.”, a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter