Actualitate

Sistem modern de iluminat și supraveghere video în parcarea Aeroportului Cluj

Noul sistem de iluminat și supraveghere video din parcarea Aeroportului Cluj a fost inaugurat în această seară.

Sistem modern de iluminat și supraveghere video în parcarea Aeroportului Cluj Sistem modern de iluminat și supraveghere video în parcarea Aeroportului Cluj

La marcarea unui an de administrare a parcării Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, firma GOTO Parking a inaugurat noul sistem de iluminat și supraveghere din cadrul obiectivului. 

„Astăzi inaugurăm sistemul de iluminat și supraveghere video în parcare. De asemenea, marcăm un an de zile de la data când GOTO Parking a preluat administrarea parcării Aeroportului Cluj-Napoca, un an în care am făcut o serie de investiții semnificative, chiar dacă contextul actual, cu criza COVID, nu este cel mai favorabil. Am făcut o serie de investiții în parcare pentru a crește gradul de satisfacție a clienților. Am schimbat sistemul de management al parcării și astăzi inaugurăm o etapă finală din prima fază de investiții pe care ni le-am propus, respectiv inaugurarea sistemului de iluminat și un sistem de supraveghere video, în cadrul parcării”, a declarat Adrian Lotrean, administratorul GOTO ParkinG SRL. 


Sistemul de iluminat cuprinde, în momentul de față, 13 stâlpi cu tehnologie LED și senzori pentru aprindere. De asemenea, sistemul cuprinde 12 camere care asigură supravegherea în permanență a parcării.

Autobuz CTP în parcarea Aeroportului Cluj 

Administratorul firmei GOTO Parking a anunțat că investițiile continuă în parcarea aeroportului, unul dintre obiectivele urmărite de companie fiind introducerea transportului public în acest perimetru.


„Intenția noastră este în continuare să investim în parcarea aeroportului, pentru că acesta este un proiect pe termen lung al companiei noastre, în care dorim să dezvoltăm și să ridicăm această parcare la nivelul unei parcări civilizate, din statele europene, pentru că Clujul merită să aibă o poartă de intrare la nivelul oricărui stat european. Au fost efectuate testele pentru accesul transportului public în comun în parcarea aeroportului, au fost finalizate cu succes și așteptăm acum ca compania municipală să introducă transportul în comun în cadrul aeroportului, parcarea fiind pregătită din acest punct de vedere. În privința taxi-urilor, am amenajat o linie de acces specială pentru acestea, astfel încât utilizarea să poată fi făcută cât mai facil”, a adăugat Lotrean.

Tarifele rămân neschimbate

Adrian Lotrean a afirmat că, de la preluarea administrării parcării, tarifele nu au suferit modificări, firma păstrând intenția ca și în perioada următoare, tarifele să rămână aceleași.


„Tarifele pe care le practicăm sunt aceleași tarife pe care le-a practicat aeroportul înainte de preluarea concesiunii de către compania privată și intenția noastră pe termen scurt este să nu modificăm tarifele, mai ales în contextul actual, cred nu este cel mai prielnic activității în cadrul aeroportului, ca urmare a reducerii semnificare a traficului“, a spus acesta. 

Investiții de 500.000 de euro în ultimul an

Investițiile realizate de GOTO Parking în parcarea aeroportului în ultimul an se ridică la aproximativ 500.000 de euro, potrivit administratorului firmei.


„De când administrăm parcarea aeroportului, investițiile pe care le-am efectuat se ridică la aproximativ 500.000 de euro. Intenționăm să continuăm cu investițiile în cadrul parcării. Valoarea acestor investiții se ridică la aproximativ jumătate din cifra de afaceri pe un an de zile a companiei. Considerăm că atât timp cât o să avem clienți satisfăcuți și vom oferi servicii de calitate în cadrul parcării aeroportului, rezultatele pozitive vor continua să apară”, a conchis Adrian Lotrean.

CITEȘTE ȘI


PREMIERĂ NAȚIONALĂ! Aeroportul din Cluj este primul din țară unde parcarea se poate plăti cu ajutorul unei aplicații

 

abonare newsletter