Actualitate

VIDEO. Accidentul în care au murit 2 bunici și nepoții lor din Reteag a fost filmat. Cum s-a produs impactul

O familie din Reteag, județul Bistrița-Năsăud, este devastată după ce 2 copii și bunicii lor s-au stins din viață într-un accident petrecut în Italia.

Video. Accidentul în care au murit 2 bunici și nepoții lor din Reteag a fost filmat. Cum s-a produs impactul Video. Accidentul în care au murit 2 bunici și nepoții lor din Reteag a fost filmat. Cum s-a produs impactul

Principalul vinovat al accidentului este un tânăr de 30 de ani, tatăl copiilor și fiul vârstnicilor care s-au stins din viață. Conform investigațiilor, șoferul de 30 de ani ar fi adormit la volan și a pierdut controlul volanului după care a intrat într-un camion parcat. VEZI AICI CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL

Accidentul a avut loc vineri, în apropiere de Roma, iar în mașină se aflau soția șoferului, trei copii, fratele șoferului  și părinții șoferului. Mașina condusă de șoferul de 30 de ani a izbit cu putere camionul parcat după care a ricoșat într-o mașină care circula regulamentar.


Accidentul familiei din Reteag a curmat 4 vieți

Ambii părinți ai șoferului, dar și o fetiță de 10 luni și un băiat de 10 ani au murit pe loc în urma impactului. Soția, fratele șoferului și un al treilea copil se află și ei în spital. Șoferul este singurul care nu a fost rănit, însă se pare că a fost arestat.

Citește și:


OFICIAL. FOCAR de infecție cu CORONAVIRUS la Reteag. Circulația în zonă a fost OPRITĂ

Ultimele Stiri
abonare newsletter