Actualitate

Zboruri noi în străinătate de pe Aeroport Cluj. O țară vizitată de mii de români își deschide granițele

Românii vor putea pleca de pe aeroportul din Cluj cu zboruri Wizz Air către una dintre destinațiile vizitate de milioane de turiști începând cu 6 iunie.

Zboruri noi în străinătate de pe Aeroport Cluj. O țară vizitată de mii de români își deschide granițele Zboruri noi în străinătate de pe Aeroport Cluj. O țară vizitată de mii de români își deschide granițele

Compania aeriană Wizz Air va relua zborurile de pe Aeroportul Cluj către Tel Aviv, începând cu data de 6 iunie 2020. Zborurile vor fi operate în zilele de marți și sâmbătă după următorul program:

Cluj-Napoca – Tel Aviv: plecare - 06:15; sosire - 09:15;


Tel Aviv – Cluj-Napoca: plecare - 10:05; sosire - 13:15.

Frecvența zborurilor către Tel Aviv va crește din data de 2 iulie. Wizz Air va introduce o frecvență suplimentară în ziua de joi, iar zborurile vor opera după programul menționat mai sus. 


De unde pot fi cumpărate biletele

Biletele s-au pus deja în vânzare și se pot rezerva on-line pe site-ul companiei Wizz Air.

Având în vedere măsurile care trebuie respectate pe aeroport, pentru prevenirea răspândirii pandemiei Covid-19, pasagerii sunt rugați să se prezinte la aeroport, pentru formalitățile de check-in, cu 3 ore înainte de zbor și să urmărească informările companiei aeriene despre zborul pentru care și-au achiziționat bilete de avion.


CITEȘTE ȘI

Zborurile aeriene se vor relua pe ruta Cluj-Napoca - Bucureşti de săptămâna viitoare

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter