Actualitate

Lucrările de modernizare de pe Calea Florești îngreunează traficul. Coloana de mașini se întinde pe kilometri întregi

Au început lucrările de modernizare a rețelei de iluminat pe Calea Florești. Traficul este îngreunat, iar clujenii stau zeci de minute în coloana care se întinde pe kilometri întregi.

Lucrările de modernizare de pe Calea Florești îngreunează traficul. Coloana de mașini se întinde pe kilometri întregi

Au început lucrările de modernizare a rețelelor de iluminat public și fibră optică pe Calea Florești, în colaborare cu CFO Integrator. Lucrările se desfășoară pe trotuarul din partea stângă, între breteaua Bucium și Podul Valea Gârbăului.

Amplasarea noilor stâlpi pentru iluminat va fi realizată de Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Toți stâlpii din beton și conductoarele aeriene vor fi desființate. Lucrările de săpătură și refacere vor fi realizate de CFO Integrator. Lungimea rețelei relocate în subteran este de 741,5 m.
Vor fi montați 9 stâlpi de iluminat noi, metalici cu H=10m.


Lucrările de săpături și refacerea trotuarelor și zonelor afectate vor dura 2 săptămâni, după care va urma migrarea tuturor rețelelor în subteran, dezafectarea stâlpilor din beton și montarea stâlpilor noi din oțel. Întreaga lucrare are ca termen de finalizare preconizat luna septembrie 2020.

Prin aceste lucrări se urmărește creșterea nivelului de atractivitate a spațiului public și sporirea confortului clujenilor prin reducerea numărului de defecte în ceea ce privește iluminatul public.


CITEȘTE ȘI: Relaxarea și lucrările de modernizare aglomerează Clujul

 

abonare newsletter