Actualitate

Cum a ajuns o femeie în scaun cu rotile să fie răsturnată în Cluj? „A zis că bine a făcut Dumnezeu că mi-a dat din astea că suntem ţigani”

Imagini incredibile s-au petrecut duminică, 24 mai, în stația Mareșal Constantin Prezan din Mărăști. O femeie cu dizabilități a fost răstunată cu scaunul cu rotile.

Cum a ajuns o femeie în scaun cu rotile să fie răsturnată în centrul Clujului? „A zis că bine a făcut Dumnezeu că mi-a dat din astea că suntem ţigani' Cum a ajuns o femeie în scaun cu rotile să fie răsturnată în centrul Clujului? „A zis că bine a făcut Dumnezeu că mi-a dat din astea că suntem ţigani'

Două femei s-au luat la bătaie în stația Mareșal Constantin Prezan din cartierul Mărăști, una dintre cele mai aglomerate zone ale orașului în zilele normașe.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. IMAGINI INCREDIBILE ÎN CLUJ! O femeie cu handicap, bătută și răsturnată dintr-un scaun special pentru persoane cu dizabilități

Incidentul a pornit în autobuz și a continuat pe stradă.


„A zis să ţinem distanţa, dar ţineam distanţa că doar aveam mască. Şi era al doilea scaun de la dumneaei, era foarte departe”, a explicat victima, Denisa Covaci, potrivit observatornews.ro.

În mijlocul discuţiei aprinse, însoţitoarea femeii cu dizabilităţi aruncă nervos bastonul pe care îl avea în mână.


Apoi, cea cu care se certa, o loveşte cu o umbrelă. Este momentul ce declanşează un val de gesturi revoltătoare.

Tânăra cu dizabilităţi o loveşte cu scaunul electric pe cea care i-a agresat sora. Pentru o secundă, pare că scandalul s-a oprit, o parte dintre persoane pleacă.


Însă, un tânăr se întoarce din drum şi o împinge pe tânăra imobilizată în scaun cu rotile. Femeia cade la pământ.

„Mama lui s-a certat cu sora mea. Am întrebat-o pe sora mea care e problema. Doamna aia se uita la mine, a început să o înjure, că bine a făcut Dumnezeu că mi-a dat din astea că suntem ţigani murdari. Când a luat umbrela să îi dea soră-mi în burtă, am prins umbrela. Când am coborât mi-a dat mie cu umbrela aici. De repede să fug, era să intru în dumneaei că mi-a fost frică, m-am speriat”, a mai spus Denisa Covaci.


„În cauză sunt continuate cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe”, a spus Andreea Vișan, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Bărbatul de 28 de ani va fi cercetat în libertate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter