Actualitate

Mircea Rus NU mai este în fruntea poliției județului Cluj. Cine îi ia locul?

Comisarul șef Rus Mircea Ion, a fost detașat din fruntea IPJ Cluj, pe funcția de Inspector șef la IPJ Ialomița, cu începere de luni, 25 mai, printr-un ordin al Ministerului Afacerilor Interne.

Mircea Rus NU mai este în fruntea poliției județului Cluj. Cine îi ia locul? Mircea Rus NU mai este în fruntea poliției județului Cluj. Cine îi ia locul?

Comisarul șef Mircea Ion Rus, aflat la conducerea Inspectoratului Județean de Poliție, a primit Ordin de detașare la Ialomița.

Informația cu privire la schimbarea din funcție a lui Mircea Rus a circulat în presă încă din luna martie însă decretarea stării de urgență a amânat punerea în aplicare. Acum Mircea Rus urmează să își petreacă următoarele 3 luni în Ialomița, informează InfoCluj.


Motivul acestei mutări ar fi că şeful de la IPJ Ialomiţa a intrat într-un conflict grav cu prefectul judeţului. Ca urmare a certurilor dintre cei doi, şeful IPJ Ialomiţa a ajuns la Ordine Publică, iar coomandantul IPJ Cluj este detaşat pe o perioadă de trei luni de zile la conducerea IPJ Ialomiţa. Poziţia lui Mircea Rus va fi ocupată temporar de către Ciprian Rus, şeful Poliţiei municipale Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:


Mircea Rus, de la împuternicit al IPJ Cluj la șef cu drepturi depline

 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter