Actualitate

5 cazuri noi de CORONAVIRUS la Cluj. O creștere ușoară, înregistrată și la nivel național

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 5 cazuri noi de coronavirus în județul Cluj în ultimele 24 de ore.

5 cazuri noi de CORONAVIRUS la Cluj. O creștere ușoară, înregistrată și la nivel național 5 cazuri noi de CORONAVIRUS la Cluj. O creștere ușoară, înregistrată și la nivel național

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus în județul Cluj sau aduse la Cluj-Napoca pentru tratament a ajuns la 532, fiind înregistrate cinci cazuri noi în ultimele 24 de ore.

La nivel național, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 de noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 198 de pacienți.


Totodată, până acum, 1141 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 11.050 de  persoane. Alte 30.645 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.


Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 332.487 de teste.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 428 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 1.440 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.


Citește și:

5 cazuri noi de CORONAVIRUS la Cluj. O creștere ușoară, înregistrată și la nivel național

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter