Actualitate

Ați văzut-o? O tânără din Gilău nu s-a mai întors acasă de sâmbătă

Polițiștii clujeni fac apel la cetățeni pentru localizarea unei tinere de 17 ani, din Gilău, care a dispărut de acasa vineri. Persoanele care au informații despre tânără sunt rugate să ofere informații poliției prin apel la 112.

Ați văzut-o? O tânără din Gilău nu s-a mai întors acasă de sâmbătă

„O minoră în vârstă de 17 de ani, din comuna Gilău, județul Cluj, a plecat de la domiciliu în data de 16 mai, în jurul orei 19.00, însă nu s-a mai întors. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia! Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 16 mai a.c., în jurul orei 19.00, Timiș Mădălina Simona, în vârstă de 17 de ani, din comuna Gilău, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. 

SEMNALMENTE - înălțime 1.65 m, greutate aproximativă - 60 kg, părul șaten, ochii verzi, fața ovală. Singurele date referitoare la îmbrămintea pe care o purta în momentul plecării - blugi albastri. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, precizează cei de la IPJ Cluj. 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter