Actualitate

PREMIERĂ NAȚIONALĂ! Aeroportul din Cluj este primul din țară unde parcarea se poate plăti cu ajutorul unei aplicații

Începând din 14 mai, parcarea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca devine prima din țară care acceptă plata serviciilor digital, printr-o aplicație pentru dispozitivele mobile.

PREMIERĂ NAȚIONALĂ! Aeroportul din Cluj este primul din țară unde parcarea se poate plăti cu ajutorul unei aplicații PREMIERĂ NAȚIONALĂ! Aeroportul din Cluj este primul din țară unde parcarea se poate plăti cu ajutorul unei aplicații

Aplicația yeParking poate fi instalată, în mod gratuit, pe ambele sisteme de operare, iOS și Android, iar plata pentru parcarea la aeroportul din Cluj-Napoca se poate efectua prin simpla scanare a cardului de acces eliberat la intrare.

Pe lângă opțiunea de plată a parcării de la aeroport, utilizatorii pot descoperi și cea mai mare comunitate de parksharing din România. Harta interactivă oferă, în timp real, acces la sute de locuri de parcare libere din Cluj, Brașov și din alte orașe mari din țară, distribuite de proprietari. Iar dacă se alătură lor, distribuindu-și informațiile privind parcarea, vor avea numai de câștigat.


Activitatea din comunitate nu rămâne nerăsplătită. Membrii activi primesc pK (parkCoins), cu care pot diminua costul parcării sau pot debloca discount-uri la o listă de parteneri, care este în continuă creștere.

Necesitatea unui sistem modern de gestionare a parcării Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj era uriașă. Doar în 2018, aproape 2,8 milioane de pasageri au aterizat sau au decolat de aici. Iar numărul lor crește de la an la an.


CITEȘTE ȘI:

Pasagerul cu numărul 2.000.000 de pe Aeroportul Cluj, aniversat

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter