Actualitate

Cum racolau proxeneţii clujeni tinere pentru export:„Te obişnuiesc cu un stil de viaţă, de ajungi să te ceri singură”

Noi detalii ies la iveală din ancheta prin care mai mulți proxeneți clujeni au fost artestați într-un dosar judecat de Tribunalul Dej.

Cum racoltau proxeneţii clujeni tinere Cum racoltau proxeneţii clujeni tinere

Cosmin Pop, Codin Pop, Călin Man, Lucian Jula, Vlad Rotar și Tudor Vlașin, toți cu afaceri ilegale în țări străine și grei ai lumii interlope clujene au fost arestați pe 8 mai de Tribunalul Dej într-un dosar de proxenetism.

Anchetatorii au descoperit sume mari de bani obținute de proxeneți de pe urma unor fete trimise în străinătate, dar și mașini și alte bunuri de lux. Într-o discuție telefonică făcută public între amanta lui Lucian Jula și Codrin Pop se poate observa modul în care tinerele sunt convinse să muncească pe gratis pentru cei implicați în rețea.


„B.M. (amanta lui Jula Lucian): Şi ţi-o dat-o. Ştii cum ţi-o dat-o? Ţi-o dat-o fix aşa, ţi-o dat-o de te-o făcut să ceri singură, înţelegi?

V.R.A.M.: Da, da, da. Exact aşa am zis şi eu.


B.M: Cam asta fac ei.

V.R.A.M.: Da, el nu mi-a zis niciodată dacă m-aş duce.


B.M.: Nu, nu, nu… Asta fac ei. Te obişnuiesc cu un stil de viaţă…

B.M: Că io am observat. Te obişnuiesc cu un stil de viaţă, te duc pă nu ştiu unde, te duc cu tăt felul de femei, na… mai vezi la aia câte o geantă, mai … nu ştiu ce… mai vezi nu ştiu ce, ţi-ar trebui şi ţie, că te simţi prost, că alea au şi tu nu.


V.R.A.M.: Normal.

B.M. Şi p..a mea, ajungi să te ceri singură. Să zici vreau să plec şi eu.


V.R.A.M.: Da, exact. Păi exact aşa a fost.

B.M: Cam asta e ideea …

B.M. Eu atunci mi-am dat seama că pentru ei chestia asta e ca un stil de viaţă. Un joc, ca să te facă să ştii…?”.

Fetele produceau între 500 și 700 de euro pe noapte, iar dacă nu predau banii erau bătute de proxenți. Una dintre ele a povestit într-o discuție telefonică cu o prietenă tot ce s-a întâmplat într-o seară în care „patronul” nu a fost mulțumit.

„V.R. Azi am făcut 700, da am luat la mine şi i-am lăsat lui acuma, da i-am lăsat aşe, că n-am nevoie de ei, şi la revedere, io-s nimica …

Doamnă: Ce proastă eşti!

V.R.: Lui de mâncare, să mânce. Nu? Doamnă: Păi ce face cu banii?

V.R. Păi … ce face cu banii?! No … tre să plătim …, pe săptămână, ştii tre să plătim chiria.

Doamnă: Cât.

 V.R.: Ă … 500! Aşa şi foarte greu se adună, şi hai să zicem că azi am făcut 600, bun şi asta-i direct chiria, rămâi cu 100, mai trebuie 150 de intrare … No, ne-o adus cineva 2 cartuşe de ţigări, no şi ălea trebuie plătite, o sută şi ceva de euro … No şi duc, îi dau lui, mere mâncă în oraş ce crezi.

Doamnă: Doamne feri! … Tu îl mai iubeşti pe omul ăsta?

V.R.: Maria, tu nu ştii ce mi-o făcut, că mi-o fost ruşine să zic, şi nici n-are rost să zic. Maria, deci m-o bătut ieri, pfuai de …mea.

Doamnă: ....

V.R.: Deci nu, ce ieri, azi dimineaţa, când ne-am certat, ştii? Şi io am închis uşa, ştii să nu mă mai cert cu el, dar gen am închis-o frumos … şi … nu ştiu am început să mă machiez şi o dat aşa tare cu piciorul în uşă, o rupt uşa … pă cap, pă mine, pă cap, pă spate, îs … tătă vănătă … şi el şi-o dat filme, că mă duc la Poliţie, cine ştie ce căcat o crezut … o venit din spate, când am văzut, m-o luat aşa de cap şi m-o trântit de oglindă. No! Doamne fereşte. No!”

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la o rețea de PROXENEȚI ȘI CĂMĂTARI din Cluj. Polițiștii au confiscat PISTOALE și MACETE

Ultimele Stiri
abonare newsletter