Actualitate

Horoscop mai 2020. Zodii care atrag banii ca un magnet

Horoscop mai 2020. Luna mai începe cu mari surprize pentru anumiți nativi din zodiac! Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, trei zodii nu vor duce lipsa banilor. Iată cine se numără printre norocoși.

Horoscop mai 2020. Zodii care atrag banii ca un magnet

Horoscop mai 2020 - Fecioară

Nu mai este un secret că în zodia Fecioara s-au născut cei mai mulți bogați. Acești nativi au calități de milionari, sunt oameni tenace și perseverenți. În luna mai, nu vor exista probleme financiare pentru acești nativi. Ba mai mult decât atât, apar venituri neașteptate. Pentru anumiți nativi, există posibilitatea și pentru apariția unei moșteniri fabuloase!

Horoscop mai 2020 - Leu

Nu doar Fecioarele sunt favorizate în luna mai, Leul atrage și el norocul de partea lui. Aceștia sunt unii dintre cei mai norocoși nativi, având șanse să se îmbogățească peste noapte în luna mai. La locul de munca, totul le merge ca pe roate și este foarte posibil să apară și o avansare. Această avansare atrage și creșterea veniturilor.


Horoscop mai 2020 - Scorpion

Scorpionii au o intuiție deosebită care îl ajută să detecteze oportunitățile sau afacerile avantajoase. În a doua jumătate a lunii mai, pot apărea venituri neașteptate pentru nativii din Scorpion. Această lună este una cu noroc și pentru un câștig considerabil la loto.

Vezi care sunt zodiile pentru care iubirea primeaza, nu banii, pe wowbiz.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter