Actualitate

Reparații în regim de urgență la mai multe școli și grădinițe din Cluj. Investiții de peste 7 mil. lei

În contextul în care școlile vor rămâne închise până la toamnă, Primăria Cluj-Napoca dorește realizarea de reparații în regim de urgență la mai multe unități școlare și preșcolare din oraș.

Reparații în regim de urgență la mai multe școli și geădinițe din Cluj. Investiții de peste 7 mil. lei Reparații în regim de urgență la mai multe școli și geădinițe din Cluj. Investiții de peste 7 mil. lei

Primăria Cluj-Napoca a lansat o licitație pentru reparații curente și în regim de urgență la unitățile de învățământ preuniversitar din municipiu, proiect în valoare totală de 7.143.225 lei, bani din bugetul local. Valoarea celui mai mare contract subsecvent este de 378.142 lei fără TVA, se arată în documentația de atribuire a licitației. Criteriul de atribuire a contractului îl reprezintă cel mai bun raport calitate-preț. 

Potrivit caietului de sarcini, lucrările se vor desfășura înmai multe grădinițe, școli și licee din Cluj, după cum urmează: Grădinița Albă ca Zăpada,  Grădinița Trenulețul Veseliei, Grădinița Așchiuța, Grădinița Lizuca, Grădinița Bambi, Grădinița Degețica, Liceul Teoretic "Apaczai C.Janos", Școala Gimnazială "Horea", Colegiul Tehnic Transporturi Transilvania, Colegiul Tehnic Energetic, Colegiul Tehnic Raluca Ripan, Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Liceul Teoretic I. Bathory, Liceul Teoretic "Mihai Eminescu", Liceul Teoretic "Samuel Brassai" și Școala Gimnazială Liviu Rebreanu.


Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 2 iunie 2020, iar contractul are o durată de 24 de luni.

CITEȘTE ȘI


Licitație de peste 6,7 mil. lei pentru modernizarea unei grădinițe din Iris

 

abonare newsletter