Actualitate

Un bărbat dat dispărut în urmă cu două luni, găsit lucrând la o fermă

Un bărbat care a fost dat dispărut la începutul lunii martie a fost găsit lucrând la o fermă de animale din comuna Fizeșu Gherlii.

Un bărbat dat dispărut în urmă cu două luni, găsit lucrând la o fermă Un bărbat dat dispărut în urmă cu două luni, găsit lucrând la o fermă

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Ceanu Mare, sat Bolduț, județul Cluj, a plecat la data de 10 martie de la o stână, situată în localitatea Calna, județul Cluj, iar de atunci nu a mai putut fi contactat. Polițiștii Secției 7 Rurală Gherla, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reușit să dea de urma bărbatului vineri seara.

Bărbatul dispărut a plecat voluntar să lucreze la o fermă

„Zaharco Adrian, de 33 de  ani, din comuna Ceanu Mare, județul Cluj – persoană plecată voluntar și mediatizată a fost depistată la data de 1 mai, în jurul orei 23.00, de către  polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Bărbatul a relatat că a plecat voluntar, pentru a munci la o fermă de animale, situată în comuna Fizeșu Gherlii. Totodată, acesta a menționat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiunii în toată această perioadă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

abonare newsletter