Actualitate

VIDEO. Acțiune pentru respectarea restricțiilor de circulație, la Pata Rât

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au acționat ieri în zona străzii Platanilor - Calea Dezmirului - Pata Rât.

Acţiunea a avut scopul prevenirii și combaterii faptelor antisociale, asigurării unui climat optim de ordine publică, precum și pentru verificarea măsurilor legale impuse prin ordonanțele militare.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 184 de persoane şi a fost verificate 94 de vehicule. În urma abaterilor constate, au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale la regimul rutier. 4 persoane pe numele cărora erau emise mandate de aducere au fost depistate şi conduse la sediul unităților de poliție.


La acţiune au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi lucrători din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca.

"Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare pe raza județului Cluj, echipajele de polițiști acționând în sistem integrat pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID 19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


CITEȘTE ȘI 

Razie în Baciu. Polițiștii au dat amenzi de peste 28.000 lei în câteva ore

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter