Actualitate

Bărbat cu handicap, reținut pentru un banner controversat în Florești: „M..e Miliția. Hai la treabă”. VIDEO

Un bărbat cu handicap a fost reținut în Florești după ce a afișat un mesaj jignitor la adresa miliției.

barbat-cu-handicap-retinut-in-floresti-pentru-un-banner-m-militia-hai-la-treaba-video

Victima a povestit pe facebook cum a fost tratat de polițiștii de la locală după ce a fost identificat banner-ul la balconul său.

Atunci când superi miliția lucrurile pot lua întorsături la care nu te-ai fi așteptat niciodată. Cum ar fi să fii săltat cu japca, tras afară din casă, în fața copiilor, amenințat cu spray și încătușat pentru că ai jignit ”miliția” locală. Iar comportamentul de gunoaie nu a fost suficient. Milițianul care m-a pus în cătușe, deși nu am opus nici un fel de rezistență, a insistat pe drumul către mașină, pe scări, să mă izbească de câteva ori de perete. Pentru că, nu-i așa, miliția ajută oamenii. Să ajungă niște legume, probabil...


Ăștia sunt... Ăștia, cei care ar trebui să aibă grijă de siguranța celor care azi stau acasă din ordinul președintelui și fac foamea, fără venituri sau cu ceva ce statul numește somaj tehnic, încă ne plătit.

Iar țintele lor sunt cele mai vulnerabile categorii: cei ca mine, cu handicap, și minorități needucate! Pentru că, nu-i așa, e mai ușor cu cei ce nu se pot apăra!”, a scris cel care a afișat bannerul.


 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter