Actualitate

Ce se fură la Cluj în timpul stării de urgență? Panouri solare de la o stație de telefonie!

Doi tineri din Florești și Gilău au fost identificați și reţinuţi pentru furt calificat.

Ce se fură la Cluj în timpul stării de urgență? Panouri solare de la o stație de telefonie mobilă! Ce se fură la Cluj în timpul stării de urgență? Panouri solare de la o stație de telefonie mobilă!

La data de 22 aprilie a.c., în baza investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au identificat şi reţinut doi tineri, în vârstă de 24 de ani, din comuna Floreşti, respectiv Gilău, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 21 aprilie, în jurul orei 13:00, cei în cauză s-ar fi deplasat cu un autoturism pe un teren situat în localitatea Floreşti, de unde ar fi demontat și sustras 14 panouri solare, aflate în proprietatea unei societăți deținătoare a unei stații de telefonie mobilă, cu intenția de a le valorifica.


Tinerii hoți au furat și sute de litri de combustibil

Ulterior, în jurul orei 22:00, tinerii ar fi sustras aproximativ 400 de litri de combustibil, dintr-un generator care se afla pe terenul respectiv. Prin faptele celor doi, s-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei, în cauză fiind în derulare activități ale polițiștilor, pentru recuperarea acestuia.

Potrivit IPJ Cluj, tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter