Actualitate

DECLARAȚIE CONTROVERSATĂ. Ministrul Sănătății, despre CARANTINAREA TUTUROR VÂRSTNICILOR peste 65 de ani! Se face sau nu?

Autoritățile au luat în discuție carantinarea persoanelor vârstnice, dacă nu respectă regulile impuse de ordonaţele militare, a spus ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Apoi a revenit asupra declarației.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a negat carantinarea vârstnicilor Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a negat carantinarea vârstnicilor

Într-o intervenție la Realitatea TV, minstrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus că o propunere a specialiștilor a fost carantinarea tututor persoanelor peste 65 de ani.

CITEȘTE ȘI:


ATENȚIE! Amenzile AU CRESCUT pentru cei care ÎNCALCĂ ordonanțele militare!

 

„Ne-am gândit efectiv și la niște metode să îi ducem într-un hotel, să-i ducem într-o cameră cu tot confortul, în care să vină cineva și să aibă grijă de ei. Dar rămâne în funcție de evoluție (a pandemiei – n.r.)”, a spus ministrul Nelu Tătaru, la Realitatea TV.


Întrebat cum vor asigura autoritățile cazarea vârstnicilor în condițiile în care există un număr redus de spații de carantină, ministrul Nelu Tătaru a spus că „sunt într-adevăr puține spatii, dar când este stare de urgență și cazurile continuă și ei trebuie protejați (...) atunci spațiile le vom găsi, în hoteluri, rechiziționate sau nu”, a spus Nelu Tătaru.

CITEȘTE ȘI:


S-au găsit plimbăreți și de Paști. Amenzi de peste 300.000 lei pentru cei cu chef de ieșit

Ulterior, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, ministrul Sănătății a declarat că nu se ia în calcul separarea vârstnicilor de familii.

Ministrul Sănătății a respins planul potrivit căruia vârstnicii ar urma să fie scoși din familii pe perioada pandemiei de coronavirus.


CITEȘTE ȘI:

Nelu Tătaru: „Nu există niciun motiv să relaxăm restricțiile. Încă nu am urcat, ca să putem coborî”

 


Amenzi de peste 500.000 de lei în 24 de ore pentru clujenii care nu au respectat ordonanțele militare

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter