Actualitate

Oameni mai puțini, cerșetori mai mulți pe străzile Clujului. Boc: "S-au înmulțit cazurile de cerșetorie"

Primarul Clujului, Emil Boc, spune că cerșetoria a luat amploare în unele zone ale orașului, în ultima perioadă.

Mai mulți cerșetori mișună pe străzile Clujului, în plină epidemie de coronavirus Mai mulți cerșetori mișună pe străzile Clujului, în plină epidemie de coronavirus

În ciuda restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare, fenomenul cerșetoriei ia amploare în mai multe zone din oraș, a declarat edilul clujean. Acesta spune că organele de ordine publică sunt la datorie și fac tot posibilul pentru împiedicarea răspândirii acetei practici.

"S-au înmulțit în unele zone cazurile de cerșetorie, dar avem situația sub control. Acest fenomen nu trebuie să redevină o practică, așa cum era pe vremuri. Suntem pregătiți să ținem situația sub control", a declarat Emil Boc, la un post local de radio.


Sute de jandarmi, polițiști și militari, pe străzile Clujului

Peste 320 de polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat la data de 8 aprilie 2020, pe raza județului Cluj, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență. Pentru nerespectarea măsurilor impuse prin ordonanțe militare, s-a impus aplicarea a 230 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 434.900 de lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare în vigoare.

Citește și


Vârstnic clujean: „Mulți oameni tineri, cu două pachețele de cumpărături, între orele 11-13”

 

Clujeni, respectați izolarea! Orașul va fi supravegheat de DRONE

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter