Actualitate

VIDEO. Primii pacienți CONFIRMAŢI cu noul Covid-19 au intrat în Clinica Medicală 1 a Spitalului Județean de Urgență Cluj FĂRĂ IZOLETĂ!

Primii pacienţi depistaţi cu coronavirus au ajuns la Medicală 1 fără izoletă şi echipament de protecţie specific.

VIDEO. Primii pacienți CONFIRMAŢI cu noul Covid-19 au intrat în Clinica Medicală 1 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, FĂRĂ IZOLETĂ! VIDEO. Primii pacienți CONFIRMAŢI cu noul Covid-19 au intrat în Clinica Medicală 1 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, FĂRĂ IZOLETĂ!

Parlamentarul clujean Emanuel Ungureanu (USR), vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, a prezentat pe pagina sa de Facebook o situaţie stranie la Clinica Medicală 1 a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj. Pacienţii testaţi pozitiv la virusul COVID-19 au fost aduşi fără izoletă sau mască de protecţie FPP3, deşi protocolul este extrem de clar în situaţia bolnavilor de coronavirus sau a persoanelor suspecte.


Ungureanu a criticat decizia de a trata bolnavii de COVID-19 la Medicala 1: "Am atras atenția de nenumărate ori public că această clădire nu este potrivită să îngrijească pacienții COVID 19. Este aproape de UPU, ultracentral, clădirea nu are circuite corespunzătoare", a scris politicianul pe Facebook.

La Medicala 1 sunt internate cinci persoane care au contactat virusul COVID-19 în această perioadă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter