Actualitate

Sala Sporturilor ca după război! Românii aduşi din ZONA ROŞIE au lăsat mormane de GUNOAIE. FOTO

Sute de români reveniţi din străinătate au fost triaţi la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, dar ce au lăsat în urmă este de neînchipuit.

Românii care au revenit din străinătate au fost aduşi la Sala Sporturilor, locul unde au fost cazaţi şi triaţi înainte să fie trimişi către judeţele de reşedinţă.

Oamenii reveniţi din străinătate s-au plâns de condiţiile de la Sala Sporturilor, însă mizeria creată le aparţine conform spuselor lui Mircea Abdrudean, prefectul Clujului.


Aproximativ 700 de români au fost aduşi în prima fază la Sala Sporturilor

Aproximativ 700 de români care s-au întors din străinătate au fost aduşi la Sala Polivalentă, acolo unde ar fi trebuit să fie îmbarcaţi şi trimişi către alte judeţe.

"Trebuie să trimită colegii din judeţele de care aparţin mașini după ei, sau se organizează convoaie și îi lasă pe zone. Toate aceste lucruri durează, pentru că noi avem distribuția pe județe abia după ce zborul a fost procesat de către Poliția de Frontieră, astfel că abia atunci sunt anunțați cei din județele respective sa vina să își preia pasagerii. Până atunci aceștia să astepte. Au primit apă și alimente. Sala Sporturilor era curată și igienizată înainte de a ajunge ei acolo, acum evident că nu mai arată la fel. Nu se poate face curățenie, decontaminare și igienizare până nu se eliberează complet sala. În prezent mai sunt aproximativ 50 de persoane acolo, care așteaptă să fie preluate. Între timp au mai ajuns 103 pasageri din Londra, care urmează același protocol. Este ultimul zbor din zona roșie, având în vedere restricțiile impuse prin OM Nr. 7 din aceasta seara (n.r. duminică) de la ora 23:00", a spus Mircea Abrudean.


Citeşte şi:

Românii reveniți din ZONA ROȘIE FAC DEZASTRU la Sala Sporturilor. „Știau la ce vin!“

 

abonare newsletter