Actualitate

Peste 160 de clujeni au fost AMENDAȚI după ce au ÎNCĂLCAT ordonanțele militare

Oamenii legii sunt foarte stricți când vine vorba de ordonanțele militare, motiv pentru care peste 160 de clujeni au fost amendați.

Foto: Paul Gheorgheci/monitorulcj.ro  Amenzile AU CRESCUT pentru cei care ÎNCALCĂ ordonanțele militare! Foto: Paul Gheorgheci/monitorulcj.ro Amenzile AU CRESCUT pentru cei care ÎNCALCĂ ordonanțele militare!

165 de clujeni au fost amendați de polițiști fiindcă au încălcat regulile stabilitate de ordonanța militară, majoritatea fiind aplicate pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației. Valoarea totală a amenzilor este de 295.275 de lei. 

Peste 808 polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat la data de 3 aprilie 2020, pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență, în județului Cluj.


Aceștia au fost angrenați în misiuni pentru menținerea ordinii publice în zona locațiilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru respectarea restricțiilor de circulație impuse, escortarea convoaielor ori a autovehiculelor ce transportă materiale medicale ș.a.

Numărul de persoane verificate cu privire la respectarea măsurii de izolare/carantină a fost de 598


Locații de carantinare/izolare asigurate cu măsuri de ordine publică sunt 350

Un număr de 58 de societăți comerciale/ Persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență.


Citește și:

ATENȚIE! Amenzile AU CRESCUT pentru cei care ÎNCALCĂ ordonanțele militare!

Ultimele Stiri
abonare newsletter