Actualitate

Câţi bani încasează "Vulpiţa" de la Acces Direct în timp ce mii de români sunt în somaj tehnic

Veronica Stegaru, cunoscută pentru tot mai mulţi ca "Vulpiţa", a devenit personajul principal al emiunii Acces Direct, una dintre cele mai urmărite la nivel naţional.

cati-bani-incaseaza-vulpita-de-la-acces-direct-in-timp-ce-mii-de-romani-sunt-in-somaj-tehnic cati-bani-incaseaza-vulpita-de-la-acces-direct-in-timp-ce-mii-de-romani-sunt-in-somaj-tehnic

"Vulpiţa", alături de Viorel soţul ei, au devenit invitaţii de casă ai emisiunii, iar trustul media plăteşte o sumă importantă către cei doi într-o perioadă extrem de complicată pentru foarte mulţi români.

Conform jurnaliştilor cancan.ro  Vulpița ar încasa pentru prezenţele sale aproximativ 100 de euro pe emisiune. Practic, "Vulpiţa" câştigă aproape 500 de lei pe zi pentru apariţia în platoul celor de la Antena 1. "Vedeta" are 60 de prezenţe în platoul televiziunii, ceea ce înseamnă că obţinut aproximativ 30.000 de lei într-un interval extrem de scurt.


Câţi bani încasează Vulpiţa de la Acces Direct

Veronica Stegaru a devenit extrem de virală în România, iar clipul video realizat împreună cu Axinte, fost personaj din Vacanţa Mare, a strâns aproape 5 milioane de vizualizări pe platforma Youtube într-o săptămână.

Succesul Vulpiţei vine într-o perioadă extrem de dificilă în care zeci de români ajung în somaj tehnic din cauza pandemiei de coronavirus care a paralizat întreaga lume.


Citeşte şi: Somaj tehnic: ce inseamna si cati bani se dau in somaj tehnic

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter