Actualitate

Marinela Marc (PNL), din nou la cârma Inspectoratului Școlar Județean Cluj

Prof. Marinela Marc, directorul general al Colegiului Tehnic „Napoca” din Cluj-Napoca, este noul inspector școlar general.

Marinela Marc (PNL), din nou la cârma Inspectoratului Școlar Județean Cluj Marinela Marc (PNL), din nou la cârma Inspectoratului Școlar Județean Cluj

Săptămâna trecută, Valentin Cuibus a ajuns la finalul contractului său managerial la conducerea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Cluj. După aproape opt ani de mandat, înțelegerea lui Cuibus nu a mai fost prelungită de actualul ministru al Educației și Cercetării, Monica Anisie.

Astfel, după ce mai ocupase și în trecut o funcție de conducere în IȘJ Cluj, chiar înaintea lui Valentin Cuibus, actualul consilier județean PNL Marinela Marc revine la cârma învățământului preșcolar din Cluj.


Membru în Comisia pentru educație în cadrul Consiliului Județean, Marc va fi „secondată” de prof. Mariana Pop și prof. Török Zoltán Gyurkó, cei doi inspectori școlari generali adjuncți. De precizat că, în iunie 2012, pe atunci membră PD-L, Marc fusese eliberată din funcția de inspector școlar general adjunct, locul său fiind luat atunci de Mariana Pop, de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din Cluj-Napoca.

Potrivit declarației sale de avere pe anul trecut, Marinela Marc împarte cu soțul ei un apartament de 70 mp în Cluj-Napoca, dobândit prin cumpărare în 2002, respectiv o casă de 120 mp în Beliș, construită în 2009. Conduce un Opel Vectra din 2002, respectiv un Volkswagen Polo din 2000, ambele dobândite prin cumpărare.


Venitul anual încasat la Colegiul Tehnic „Napoca” se ridică la 59.341 lei, la care se adaugă indemnizația de consilier județean, în cuantum total de 28.780 lei/an. Conform declarației de avere, Marinela Marc nu are conturi și depozite bancare, ori alte active producătoare de venituri nete.

Ultimele Stiri
abonare newsletter