Educație

Final de eră la Inspectoratul Școlar Județean. Valentin Cuibus părăsește șefia IȘJ Cluj

Valentin Cuibus a ajuns la finalul contractului său managerial la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Final de eră la Inspectoratul Școlar Județean. Valentin Cuibus părăsește șefia IȘJ Cluj Final de eră la Inspectoratul Școlar Județean. Valentin Cuibus părăsește șefia IȘJ Cluj

Într-un mesaj remis Monitorul de Cluj, inspectorul școlar general Valentin Cuibus a ținut să mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în cei aproape opt ani de mandat.

„Prin toți profesorii, directorii și inspectorii săi, alături de elevi și părinți, învățământul preuniversitar clujean a ajuns, în acest timp, să fie cel mai bun din țară, să fie un exemplu – și motiv de invidie colegială pentru ceilalți –, să fie gazda olimpică a 120 de țări, să aibă cel mai tare sediu și multe altele; dar, mai ales, a reușit să fie o extraordinară echipă, împreună cu care am muncit si am construit”, dezvăluie Cuibus.


„Nimic din toate acestea nu erau posibile fără să vă fi avut alături, mereu prompți și obiectivi în a reflecta, a lăuda și a critica deopotrivă, ajutându-ne să fim mereu mai buni și mai aproape de toți cei care cred în educația de calitate și în valorile sale. Pentru toate acestea și pentru multe altele, pentru clipele minunate petrecute împreună, vă mulțumesc, dorindu-vă sănătate, succes și puterea de a trece cu bine peste aceste vremuri! Cu drag și prețuire”, se mai arată în mesajul lui Valentin Cuibus.

Ultimele Stiri
abonare newsletter