Actualitate

Echipaj SMURD răsturnat pe strada G. Garibaldi Transporta români proaspăt reveniți din Franța!

O mașină SMURD s-a răsturnat, miercuri seară, pe strada Giuseppe Garibaldi din Cluj-Napoca.

Echipaj SMURD răsturnat pe strada G. Garibaldi. Transporta români proaspăt reveniți din Franța!, sursă foto: Info Trafic jud. Cluj Echipaj SMURD răsturnat pe strada G. Garibaldi. Transporta români proaspăt reveniți din Franța!, sursă foto: Info Trafic jud. Cluj

UPDATE 20:00

Potrivit IPJ Cluj, miercuri seară, în jurul orei 18:45, a avut loc un accident rutier la intersecția străzilor Giuseppe Garibaldi și Bld. 1 Decembrie 1918, între un microbuz al ISU și un autoturism. Din primele informații, conducătorul microbuzului ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune însă semnalele luminoase.

Microbuzul a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna clujeană Bonțida. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a trei persoane, pasageri în microbuz. De asemenea, conducătorii auto au fost testați, aceștia însă nu au consumat alcool.


UPDATE 19:30

Conform noilor precizări venite din partea ISU Cluj, microbuzul transporta 14 persoane, se pare că revenite din Franța, dintre care două au solicitat consult medical, prezentând „escortații” (sic! excoriații). Celelalte persoane s-au întors la Sala Sporturilor „Horia Demian” pentru a fi preluate de alt mijloc de transport pentru a fi transportate către locațiile de carantină.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Potrivit ISU Cluj, este vorba despre un microbuz care s-a răsturnat. Acesta aparține de ISU Maramureș, și era în misiune pentru a prelua cetățeni români reveniți din Germania. Două autospeciale și un echipaj SMURD au participat la intervenție.


Conform primelor precizări, nu au fost înregistrate persoane rănite în urma evenimentului rutier ce s-a produs la intersecția străzilor Bld. 1 Decembrie 1918 și Giuseppe Garibaldi. Cu toate acestea, reprezentanții ISU Cluj au îndrumat jurnaliștii să se adreseze Instituției Prefectului Județului Cluj pentru detalii privind persoanele implicate în accident.

Revenim cu alte detalii!

Ultimele Stiri
abonare newsletter