Actualitate

Un tânăr a SPERIAT oamenii de pe stradă cu un cuțit URIAȘ

Un tânăr de 19 ani, împreună cu câțiva prieteni, a ieșit pe o stradă din Gherla și a speriat oamenii folosind cu cuțit uriaș.

Un tânăr a SPERIAT oamenii de pe stradă cu un cuțit URIAȘ Un tânăr a SPERIAT oamenii de pe stradă cu un cuțit URIAȘ

Întâmplarea a avut loc luni, 16 martie, ziua în amiaza mare, pe o stradă din Gherla, în apropierea Centrului de Plasament. Angajatele centrului a văzut cum tinerii folosesc cuțitul să sperie oamenii și țipă unii la ceilalți.

Au cerut ajutorul Poliției Locale, care a anunțat și poliția națională. Tinerii au fost luați în primire de oamenii legii și au declarat că ar fi cumpărat cuțitul de la un magazin din oraș.


„Un tânăr de 19 ani din municipiul Gherla ar fi achizitionat un cuţit de la un magazin de pe raza municipiului, cu care s-ar fi deplasat, ținându-l în mână, pe strada Teilor din municipiu. Acesta a fost observat de către o persoana din zonă, care a sesizat cele observate Poliţiei Locale Gherla. Deplasându- se la faţa locului, a fost solicitat sprijinul poliţiştilor, care au ridicat cuţitul. În continuare se efectuează cercetări pentru clarificarea aspectelor şi luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

abonare newsletter