Actualitate

95 de cazuri de CORONAVIRUS au fost confirmate în România! Un bebeluş de doar un an, printre bolnavi

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) anunţă vineri noaptea confirmarea a încă şase cazuri de infectare cu noul coronavirus, printre care un copil de un an, din Bacău, numărul la nivel naţional ajungând la 95.

numarul-infectatilor-cu-coronavirus-a-ajuns-la-95-un-copil-de-doar-un-an-printre-bolnavi numarul-infectatilor-cu-coronavirus-a-ajuns-la-95-un-copil-de-doar-un-an-printre-bolnavi

Potrivit sursei citate, este vorba despre un copil de un an din Bacău, contact cu mătuşa venită din Italia în 3 martie. Mătuşa este asimptomatică, urmând testarea acesteia.

O femeie de 41 ani, din Iaşi, care lucrează în Mureş, a venit din Dubai în 8 martie şi face naveta Iaşi-Bucureşti. Din 9 martie a mers la serviciu.

Celelalte cazuri sunt o femeie de 64 de ani, din Neamţ, venită din Italia în 9 martie, o femeie de 41 ani, din Iaşi, sosită din Franţa şi care este internată în Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi din 13 martie, o femeie de 27 ani, din Caraş-Severin, sosită din Italia în 10 martie şi care este carantinată în Dâmboviţa şi un bărbat de 55 ani din Caraş-Severin, venit din Italia, carantinat în Dâmboviţa

Ultimele Stiri
abonare newsletter