Actualitate

CFR Călători cumpără motorină de 13,3 mil. €, Regionala Cluj traverse din beton

SNTFC CFR Călători cumpără motorină de 13,3 milioane de euro. Curățenie pe când?

CFR Călători cumpără motorină de 13,3 mil. €, Regionala Cluj traverse din beton CFR Călători cumpără motorină de 13,3 mil. €, Regionala Cluj traverse din beton

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători (SNTFC) CFR Călători a lansat joi, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație având ca obiect „Carburant pentru motoare diesel (motorină), conform SR EN 590 + A1:2017”. Este vorba despre o achiziție de 13.000 de tone de carburant pentru locomotivele operatorului feroviar de stat.

Potrivit caietului de sarcini, durata contractului este de patru luni de zile. Valoarea totală estimată este de 64.233.000 de lei, echivalentul a aproximativ 13,3 milioane de euro. La licitație, se va ține cont în proporție de 95% de componenta financiară (preț), iar restul va fi punctat pentru termenul de livrare. Termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 aprilie 2020, ora 15:00, iar oferta trebuie să fie valabilă până la 14 iulie 2020.


Pe de altă parte, Regionala Cluj vrea traverse din beton și a lansat în acest sens o licitație pentru încheierea unui acord cadru pe patru ani și contracte subsecvențe cu frecvență anuală, cu o valoare maximă de 2,8 milioane de lei. În SEAP a fost publicat anunțul de licitație „SRCF Cluj – Traverse din beton pentru montare contrașine pod”.

„Produsele sunt necesare pentru lucrările de înlocuire a traverselor necorespunzătoare din lemn, existente în cale pe zona contrașinelor pe terasamentul căii ferate. (…) Cantitatea minimă reprezintă necesarul complet pentru 16 poduri, iar cea maximă necesarul complet pentru 28 de poduri. Termenul maxim de livrare a produselor este de trei luni pentru fiecare contract subsecvent”, se arată în caietul de sarcini.


CITEȘTE ȘI: În plină epidemie de CORONAVIRUS, trenurile sunt un FOCAR de INFECȚIE. Cum arată o garnitură pe ruta Huedin – Cluj-Napoca. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter