Actualitate

În plină epidemie de CORONAVIRUS, trenurile sunt un FOCAR de INFECȚIE. Cum arată o garnitură pe ruta Huedin – Cluj. FOTO

CFR Călători și-a obișnuit clienții cu mizeria și jegul în garniturile din tren, dar ceea ce a găsit un călător pe ruta Huedin – Cluj-Napoca depășește imaginația oricui.

Un călător a fotografiat scaunele pline de praf și noroi pe care oamenii care au plătit bilet ar fi trebuit să le folosească. Imaginile de necrezut au fost realizate marți, în trenul Regio 3635 care pleacă din Cluj-Napoca la ora 20:17 și ajunge la Huedin la 21:23.Un călător este obligat să plătească 6,8 Lei pentru astfel de condiții oferite de CFR.  

Într-o perioadă în care întreaga lume este lovită de coronavirus, șefii de la CFR Călători aleg să ofere condiții propice doar îmbolnăvirilor în garniturile vechi de mai bine de 40 de ani și condiții de igenă zero.


Doar la nivel național au fost închise zeci de unități de învățământ, clădiri întregi dezinfectate, transportul în comun dezinfectat în toate marile orașe, însă totul se oprește când vine vorba de CFR Călători.

Nimeni din cadrul Căilor Ferate Române nu a ieșit în față pentru a anunța măsuri de dezinfecție a garniturilor, deși trenurile sunt folosite la capacitate maximă în această perioadă. Cursurile studenților au fost suspendate în toate marile orașe, iar cei mai mulți dintre ei au ales să meargă cu trenul spre casă în această săptămână datorită gratuității oferite de Guvern.

abonare newsletter